Als het gaat om het bekijken van streaming-inhoud in andere landen, of dit nu een sportevenement is of uw favoriete tv-programma, maakt het gebruik van een van de beste VPN-opties het proces een stuk eenvoudiger.

Hiermee kunt u beperkingen omzeilen en toegang krijgen tot geo-geblokkeerd materiaal. Bovendien biedt een VPN een extra beveiligingslaag met minimaal prestatieverlies - of zelfs verbeterde snelheden in sommige gevallen.

Dat is sowieso de theorie, maar niet elke VPN is gelijk, dus er is serieus kiezen en kiezen om gedaan te worden.

 • Bekijk de beste VPN

Beste VPN voor streaming in 2018

1. NordVPN

Beste all-round VPN

Aantal servers: 5116 | Server locaties: 62 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 6

Bovengemiddelde snelhedenGereuze serverdekkingMaandelig plan is duur

De specifieke focus van NordVPN op streaming komt tot uiting in de Smart Play-technologie, een veilige proxy-service die de provider gebruikt om de geobeperkingen van streamingwebsites te omzeilen. De functie is standaard in alle NordVPN-apps ingeschakeld, waardoor de verzoeken van de gebruiker automatisch worden omgeleid via een geschikte externe server. Gebruikers hebben toegang tot 400+ streaming-services, waaronder Netflix.

Tijdens onze prestatietests waren we getuige van bovengemiddelde snelheden en lovenswaardige consistentie, hoewel de latentie toenam bij langeafstandsverbindingen. Er zijn over de hele wereld meer dan 5110 servers tot uw beschikking.

Deze in Panama gevestigde provider doet het goed op het gebied van beveiliging. Er is een dubbele VPN-functie die gegevens twee keer codeert, verzendt via twee afzonderlijke servers, samen met een kill-switch, 256-bits codering en ondersteuning voor alle belangrijke beveiligingsprotocollen. Je krijgt ook extra opties zoals een speciaal IP-adres en Onion over VPN. NordVPN profiteert ook van een 'no logs'-beleid.

De provider biedt een gratis proefversie, maar het is moeilijk te vinden op de website. Wat betaalopties betreft, zijn er vier prijsplannen compleet met een 30 dagen niet-gedane geld-terug-garantie. Het maandelijkse abonnement is vrij duur, maar het driejarig abonnement is een super-betaalbare optie. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 11,95 per maand] 1 maand
 • [$ 9,00 per maand] 6 maanden - $ 54,00
 • [$ 6,99 per maand] 1 jaar - $ 83,88
 • [$ 3,99 per maand] 2 jaar - $ 95,75

2. VyprVPN

Beste VPN voor 4K-streaming

Aantal servers: 700+ | Server locaties: 70+ | IP-adressen: 200.000+ | Maximale apparaten ondersteund: 3-5

OpvlammingssnelhedenGratis proefperiode van 3 dagenSommige registraties (verbindingstijden, IP's) Geen restitutie

[Bespaar 40%] Ontvang 40% korting op de jaarplannen van VyprVPN. VyprVPN is een snelle, zeer veilige VPN zonder derden, allemaal voor slechts $ 36,00 voor het eerste jaar. Download VyprVPN hier

(25% korting) Exclusieve VyprVPN-deal: TechRadar-lezers krijgen 25% korting op jaarplannen van VyprVPN ($ 45 USD voor 1 jaar). VyprVPN is een snelle, zeer veilige VPN zonder externe partijen. Download VyprVPN hier.

Volledige controle over het eigen netwerk geeft VyprVPN de mogelijkheid om supersnelle snelheden te leveren, zoals we volledig hebben gezien in onze prestatietests. De downloadsnelheden zijn meer dan verdubbeld in vergelijking met onze normale tarieven, wat gewoon fantastisch is. Met meer dan 700 servers op 70+ locaties wereldwijd, is het vinden van snelle verbindingen geen probleem, wat vooral handig is voor veeleisende 4K-streaming.

Er zijn enkele interessante beveiligingsfuncties hier. Deze omvatten de eigen Chameleon-technologie van de provider die VPN-blokkering en -beperking verslaat en zorgt voor consistente prestaties. De gebruikelijke beveiligingsprotocollen en 256-bits codering maken deel uit van het pakket, evenals een NAT Firewall- en VyprDNS-service.

Het privacybeleid is grotendeels gunstig, zonder logboekregistratie van uw internetverkeer als zodanig, maar sommige logboekregistraties vinden plaats in de vorm van verbindingstijden en IP's, die misschien niet ideaal zijn voor iedereen.

Een gratis proefperiode van 3 dagen is een welkome bonus om de service uit te proberen. Om een ​​of andere reden staat VyprVPN geen restituties toe, dus zorg ervoor dat u het een goede run geeft voordat u zich aanmeldt voor een abonnement. Maandelijkse abonnementen zijn duur, dus uw beste gok is jaarlijkse facturering, en de Premium-service is de moeite waard omdat deze alle geavanceerde functies combineert - plus het kost niet zoveel meer wanneer u jaarlijks betaalt. De beschikbare pakketten zijn:

 • Eenvoudig: $ 9,95 per maand of $ 3,75 per maand, jaarlijks gefactureerd
 • Premie: $ 12,95 per maand of $ 5,00 per maand, gefactureerd per jaar

3. ExpressVPN

Beste VPN voor mobiel

Aantal servers: 2000 | Server locaties: 148 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 3

Hoogwaardige mobiele clients Breed scala aan servers en locaties Een beetje duur Geen gratis proefperiode

ExpressVPN kan bogen op een serveraantal van 2000 verspreid over 94 landen. In onze prestatietests bereikte de service consistent solide snelheden zonder al te veel variatie in het netwerk.

Er is een breed scala aan native clients, waaronder ondersteuning voor Windows, Mac en Linux, maar de service schittert echt op de mobiele afdeling. Er zijn intuïtieve apps voor iOS, Android en zelfs BlackBerry, met aanvullende instructies voor een aantal andere apparaten. Een andere bonus is dat deze clients automatisch verbinding maken met de optimale server om de snelst mogelijke snelheden te leveren.

Voor veiligheidsdoeleinden heeft de software een kill-schakelaar, samen met handmatige of automatische selectie van beveiligingsprotocollen (OpenVPN, L2TP - IPSEC, PPTP en SSTP worden ondersteund). Je krijgt ook een sterke 256-bit encryptie, zero-knowledge DNS en meer. Er is geen registratie van netwerkverkeer zoals verbindingstijden of IP-adressen.

De grootste zwakte hier is op het gebied van prijzen, aangezien abonnementen nogal duur zijn. Dat gezegd hebbende, biedt ExpressVPN een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Van de drie beschikbare plannen biedt het jaarplan, zoals altijd, de meeste waarde (en krijgt u ook drie maanden gratis). De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 12,95 per maand] 1 maand
 • [$ 9,99 per maand] 6 maanden - $ 59,95
 • [$ 6,67 per maand] 12 maanden (plus 3 gratis maanden) - $ 99,95

4. Gebufferde VPN

Beste VPN voor desktop-pc's

Aantal servers: Nvt | Server locaties: 45 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 5

Uitstekende snelheden en lage latencyGenerous refund policyEen van de duurdere VPN's

In onze prestatietests imponeerde deze Hongaarse VPN-outfit door het leveren van solide downloadsnelheden in het algemeen, snelle uploads, en het verbeterde eigenlijk de latentie van onze normale verbinding - wat geweldig was om te zien.

De service, afgezien van de native desktop-clients (Windows en Mac), heeft ook Android en iOS voor mobiele clients. Er zijn ook installatie-instructies voor verschillende andere apparaten.

Gebufferde VPN maakt de gebruikelijke 'no logging'-verplichting, wat betekent dat uw privacy wordt beschermd. Een van de hoogtepunten van de service is een genereus terugbetalingsbeleid, waarmee u uw geld terugkrijgt als u niet langer dan 10 uur, 100 sessies of 10 GB aan bandbreedte hebt gebruikt - wat eerst komt.

Gebufferde VPN is echter ook een van de duurdere providers in de buurt, zelfs met de keuze voor een goedkoper jaarabonnement dat hier het meest acceptabele plan is. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 12,99 per maand] 1 maand
 • [$ 9,99 per maand] 6 maanden - $ 59,94
 • [$ 7,62 per maand] 13 maanden (1 maand gratis voor het eerste jaar) - $ 99,00

5. Speedify

Beste VPN voor apparaten met een lage specificatie

Aantal servers: 200+ | Server locaties: 50+ | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 5

Kanaalbinding verhoogt de snelheid van 5 GB per maand gratis plan Geen instellingen of bedieningselementen op laag niveau Slechts twee commerciële plannen

De aantrekkingskracht van Speedify voor gebruikers die willen streamen, ligt in de 'channel bonding'-functie die de snelheid verhoogt door meerdere verbindingen (wifi, mobiel, vast breedband) met elkaar te verbinden. U krijgt ook een lagere latentie, waardoor het een uitstekende keuze is voor gebruikers met apparaten met een laag vermogen.

De provider biedt een voldoende uitgebreid niveau van serverdekking en de prestaties waren bevredigend in onze tests met zeer bruikbare snelheden (zonder gebruik te maken van channel bonding, voor diegenen die geen toegang hebben tot meerdere verbindingen).

Speedify is beschikbaar voor Windows, Mac, iOS en Android, maar verwacht niets bijzonders - de apps zijn vrij standaard en hebben geen opties voor geavanceerd tweaken. 'ChaCha'-codering is het wapen bij uitstek voor beveiliging, terwijl de provider duidelijk aangeeft dat het geen van de online activiteiten van de gebruiker registreert.

De twee commerciële plannen van Speedify zijn redelijk geprijsd en het jaarplan biedt de beste prijs. Beide abonnementen worden geleverd met een 30 dagen niet-goed-geld-terug garantie. Als er meer gebruikers nodig zijn, zijn familie- en teampakketten beschikbaar. Als een nogal welkome bonus biedt de service een gratis abonnement met 5 GB per maand. De beschikbare pakketten zijn:

 • Gratis abonnement - 5 GB per maand
 • $ 8,99 per maand
 • $ 44,99 per jaar
 • Zie ook: Hoe u de beste sport en tv online kunt bekijken en live streamen vanaf absoluut overal

Hoe u de beste VPN kiest voor streaming

In dit geval is uw belangrijkste prioriteit duidelijk prestatie, omdat een snelle en betrouwbare verbinding vanzelfsprekend goed is voor consistente streaming met geen van de gevreesde buffering. Een hoog aantal servers is ook een grote zegen in termen van het vinden van een goede verbinding.

U zult ook gebruiksvriendelijke native clients willen - idealiter geoptimaliseerd voor streaming - met brede ondersteuning voor verschillende apparaten, omdat u mogelijk content bekijkt op meerdere stukjes hardware, van telefoons tot computers. Natuurlijk zijn waterdichte beveiliging en privacy belangrijk, net als altijd.

De 3 beste VPN-services voor streaming

?☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen

pricing

36 maanden $ 2,99 / mthViewat NordVPN12 maanden $ 5 / mthViewat VyprVPN12 maanden $ 6,67 / mthViewat Express VPN

Best voor

Evenwicht tussen opties en gebruiksgemak Prestaties en beveiligingPrivacy en deblokkering

Compatibele apparaten

Werkt met

Aantal locaties

557.094

Gelijktijdige verbindingen

647

P2P-verkeer

Onbeperkte Bandbreedte

Proefperiode