We zien geen enkel nut in het rondwandelen - ondanks de beste inspanningen van overheden en internetproviders, is het downloaden van muziek, films en videogames via torrenting nog steeds ongelooflijk populair.

In Torrenting delen veel gebruikers kleine stukjes van een groter bestand met elkaar om mogelijk zeer hoge downloadsnelheden mogelijk te maken. En de opkomst van torrenting heeft ook geleid tot een toename van de populariteit van VPN-downloads.

Natuurlijk, TechRadar keurt geen auteursrechtelijke handelingen goed, maar we maken ons zorgen over uw veiligheid online. En op het gebied van privacy kunnen al deze andere online mensen met wie je bestanden deelt, duidelijk je IP-adres zien. Dus als u dit wilt voorkomen en uw anonimiteit wilt behouden, raden we u aan een van onze beste VPN-servicemogelijkheden te gebruiken die we hieronder hebben vermeld om ervoor te zorgen dat uw gegevens privé blijven.

De betreffende virtuele privé-netwerken ondersteunen alle torrents (niet elke VPN die er is) en we staan ​​voor u klaar om u de beste VPN voor torrenting in 2018 te vertellen.

Hoe de beste VPN te kiezen voor torrenting

Omdat niet elke VPN torrent-downloads ondersteunt, dus je moet voorzichtig zijn bij het uitzoeken - dit is duidelijk jouw voornaamste zorg bij het selecteren van een client voor dit doel. Downloadsnelheden zijn ook belangrijk, net als privacy en beveiliging.

 • Bekijk de beste VPN

U moet op zoek naar een VPN met een duidelijk uiteengezet privacybeleid en een die een 'no logging'-garantie heeft. U wilt de best mogelijke beveiliging met een sterke codering (hoewel elke fatsoenlijke VPN de moeite waard is om het zout te bieden, hoe dan ook), en een VPN die waterdicht is van DNS lekt en een kill-schakelaar heeft (die de internetverbinding verbreekt als de VPN omvalt , waardoor wordt voorkomen dat uw ware IP wordt blootgesteld).

Ten slotte wilt u een VPN die snelle downloadsnelheden biedt om die bestanden snel te laten komen, en een die de bandbreedte niet vertraagt. Laten we daarom naar de vijf beste VPN's gaan voor torrenting.

1. ExpressVPN

Beste all-round VPN voor torrenting en P2P-verkeer

Aantal servers: 1500+ | Server locaties: 148 | IP-adressen: 30.000 | Maximale apparaten ondersteund: 3

Super snelle servers in 94 landenOffshore & anonymous VPNA beetje duurder dan rivalenAlleen 3 gelijktijdige apparaten

[Bespaar 49%] ExpressVPN Speciale Deal - Ontvang 3 maanden gratis met een jaarabonnement op # 1 Rated VPN van Techradar

Deze op Britse Maagdeneilanden gebaseerde provider is indrukwekkend op het gebied van prestaties, met uitstekende snelheden op een groot aantal verschillende serverlocaties. En dat is duidelijk een groot voordeel voor iedereen die grote bestanden downloadt.

In termen van beveiliging tikt ExpressVPN alle juiste vakjes met sterke codering en ondersteuning voor een reeks VPN-protocollen aan, terwijl het privacybeleid duidelijk aangeeft dat ze geen activiteitenlogboeken en geen verbindingslogboeken bewaren.

De unieke split-tunneling-functie van de software voor zowel Mac- als Windows-gebruikers is zeker het vermelden waard, omdat gebruikers hierdoor kunnen kiezen om hun torrent-client te beschermen (waardoor alle andere online activiteiten, zoals webbrowsen of online gamen, onaangetast blijven door de VPN).

En mocht u problemen ondervinden met de VPN, dan wordt er 24/7 klantenservice geboden via live chat of e-mail. Het offshore-rechtsgebied van ExpressVPN in de BVI is ook een belangrijk voordeel voor het beschermen van uw anonimiteit.

Qua prijs kost ExpressVPN iets meer dan andere providers, maar het is de moeite waard voor diegenen die de beste ervaring willen tijdens torrenting.

Deze aanbieder biedt geen gratis plan of proef aan, maar alle plannen hebben een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Van de drie abonnementen biedt het jaarplan de beste prijs-kwaliteitsverhouding (je krijgt een extra drie maanden gratis, op de koop toe). De beschikbare pakketten zijn:

 • Exclusieve deal 12 maanden plan - $ 6,67 per maand (plus 3 gratis maanden) - (totale kosten $ 99,95)
 • 6 maanden plan - $ 9,99 per maand (totale kosten $ 59,95)
 • 1 maandplan - $ 12,95 per maand (12,95 totale kosten)

2. IPVanish

Goede balans tussen kracht en prestaties

Aantal servers: 1000+ | Server locaties: 60+ | IP-adressen: 40.000+ | Maximale apparaten ondersteund: 5

12 maanden $ 6,49 / mth3 maanden $ 8,99 / maand 1 $ 10 / maand? Bezoek Siteat IPVanish VPNNo logboeken policyUitstekende downloadsnelhedenWindows-client heeft werk nodigGeen gratis proefversie

69% korting op IPVanish (officiële promotie) - Om de Nationale Cyber ​​Security Awareness Month te vieren, geeft IPVanish een 69% korting op twee jaarabonnementen in oktober, waardoor de top-tier-bescherming effectief $ 3,74 / maand was.

IPVanish onderscheidt zich routinematig als een van de beste VPN-providers en om een ​​goede reden. Het biedt indrukwekkende downloadsnelheden, brede wereldwijde dekking, onbeperkt P2P-verkeer en geweldige clients die goed werken op verschillende platforms (hoewel we ontdekten dat de Windows-client gevoelig is voor het vreemde netwerkprobleem).

Het 'no logs'-beleid en de sterke codering via OpenVPN-, PPTP- en L2TP / IPsec-protocollen, samen met een automatische kill-switch zorgen voor een echt persoonlijke en veilige ervaring.

De prijs kan echter die ene vlieg in de VPN-zalf zijn. Het komt niet met het voordeel van een gratis proefperiode, maar je krijgt wel een 7 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Het 1-jarig abonnement is de meest populaire en de beste in onze boeken. De beschikbare pakketten zijn:

  IPVanish-abonnementsopties:
 • 12 maanden plan - $ 6,49 per maand (totale kosten $ 77,88)
 • Plan van 3 maanden - $ 8,99 per maand (totale kosten $ 26,97)
 • Plan van 1 maand - $ 10 per maand (totale kosten $ 10)

3. NordVPN

Meest veilige torrent-VPN

Aantal servers: 4331 | Server locaties: 62 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 6

36 maanden $ 2,99 / mnd. 12 maanden $ 6,99 / mnd maand $ 11,95 / maand? Bezoek Siteat NordVPN Dubbele gegevenscodering Goede prestatiesVrijbare maandelijkse facturering

Wanneer het over VPN-beveiliging gaat, is NordVPN een van de eerste namen die voor de geest komt. U krijgt een ultraveilige verbinding met ondersteuning voor IKEv2 / IPsec-, OpenVPN-, PPTP- en L2TP-protocollen, plus er zijn een aantal 'Double VPN'-servers die uw gegevens doorgeven via twee afzonderlijke VPN-servers voor extra beveiliging.

De VPN biedt voldoende serverdekking, een automatische kill-switch, een goede client en geweldige prestatieniveaus met constante downloadsnelheden. Er is ook een duidelijk logboekbeleid.

NordVPN heeft zeer redelijke prijzen - behalve het maandelijkse abonnement, dat een van de duurdere aanbiedingen is - en er is een gratis proefperiode van 3 dagen. U hebt vier plannen beschikbaar, allemaal met een 30 dagen niet-goed-geld-terug-garantie. Het driejarenplan is duidelijk de beste keuze als het gaat om pure waar voor uw geld. De beschikbare pakketten zijn:

  NordVPN abonnement opties:
 • Plan van 36 maanden - $ 2,99 per maand (totale kosten $ 107,64)
 • 12 maanden plan - $ 6,99 per maand (totale kosten $ 83,88)
 • 1 maandplan - $ 11,95 per maand (totale kosten $ 11,95)

4. VyprVPN

Geweldig voor snelheid en veiligheid

Aantal servers: 700+ | Server locaties: 73 | IP-adressen: 200.000+ | Maximale apparaten ondersteund: 3-5

12 maanden $ 5 / mth12 maanden $ 6,67 / mth1 maand $ 9,95 / maand? Bezoek Siteat VyprVPNVery snelle prestaties Goede prijs jaarplannen Krachtige, configureerbare klantenMonthly plans are dearer

Omdat VyprVPN volledig zijn eigen netwerk beheert, betekent dit dat de provider uitstekende snelheden kan leveren. Dat weten we, want dat is precies het soort dingen dat we ontdekken in onze grondige tests. U zult ook geen problemen ondervinden bij het vinden van snelle verbindingen, aangezien deze VPN meer dan 700 servers op meer dan 70 locaties beheert.

Dat is geweldig nieuws als het gaat om torrenteren, want snelheid is de naam van het spel voor die mega-snelle downloads. Als u een film, boxset of backcatalogus van een artiest downloadt, wilt u niet worden vertraagd door een trage VPN.

VyprVPN heeft ook een aantal geweldige extra's, zoals auto-connect-opties om dingen gemakkelijk voor je te maken, een kill-schakelaar, en je krijgt verbeterde beveiliging met dank aan het eigen Chameleon-protocol en VyprDNS. Merk op dat er op het gebied van logging enkele logs worden bijgehouden (verbindingstijden, IP-adressen) - dat is een reden waarom het niet hoger in de lijst staat.

Een punt waar u zich bewust van moet zijn, is dat VyprVPN helemaal geen terugbetalingen doet, maar er is een proefperiode van 3 dagen. In termen van wat hier wordt aangeboden, kunt u zich maandelijks of jaarlijks abonneren op een Basic- of Premium-abonnement (u krijgt drie verbindingen met het eerste en vijf met het laatste). De beschikbare pakketten zijn:

  Golden Frog VyprVPN abonnement opties:
 • 12 maanden plan - $ 5 per maand ($ 60 totale kosten)
 • 12 maanden plan - $ 6,67 per maand ($ 80,04 totale kosten)
 • 1 maandplan - $ 9,95 per maand (totale kosten $ 9,95)

5. Gebufferde VPN

Beste VPN voor desktop-pc's

Aantal servers: Nvt | Server locaties: 45 | IP-adressen: Nvt | Maximale apparaten ondersteund: 5

Snelle snelhedenGeweldig restitutiebeleidNiet goedkoopGeen native mobiele clients

Torrenting vereist hoge downloadsnelheden en deze Hongaarse provider levert zeker op deze afdeling. Bij onze tests behaalde Buffered VPN zeer consistente prestatieniveaus met snelheden die bijna overeenkwamen met onze gebruikelijke tarieven met uitgeschakeld VPN.

Een minpunt is echter dat er geen native mobiele clients zijn, dus je moet alles handmatig instellen op je telefoon of tablet. In termen van beveiliging krijg je 256-bit Blowfish-codering en gebufferde VPN belooft dat het geen van je online activiteiten registreert, dus er moet geen zorgen zijn over privacy. De klantenservice van het bedrijf is ook 24/7 beschikbaar.

Een ander hoogtepunt is een vrij genereus restitutiebeleid. Als u niet tevreden bent, kunt u nog steeds een teruggave krijgen na maximaal 10 uur gebruik of 100 sessies of 10 GB aan bandbreedte, afhankelijk van wat zich het eerst voordoet. Dit zal echter van pas komen, want het is verre van goedkoop. Het jaarplan is op dit moment de beste optie, ook al is het nog steeds een duur abonnement in vergelijking met concurrerende VPN's. De beschikbare pakketten zijn:

 • [$ 12,99 per maand] 1 maand
 • [$ 9,99 per maand] 6 maanden - $ 59,94
 • [$ 7,62 per maand] 13 maanden (gratis voor 1 maand) _- $ 99,00
 • We hebben de beste gratis VPN van 2018 afgerond

De 3 beste VPN's voor het torrenteren van 2018

?ExpressVPN☆☆☆☆☆ Lees de volledige recensieIPVanish☆☆☆☆☆ Volledige recensie lezenNordVPN☆☆☆☆☆ Volledige recensie lezenHide.me☆☆☆☆☆ Volledige beoordeling lezen

pricing

12 maanden $ 6,67 / mthViewat Express VPN12 maanden $ 6,49 / mthViewat IPVanish VPN36 maanden $ 2,99 / mthViewat NordVPN12 maanden £ 3,15 / mthViewat Hide.me

Compatibele apparaten

Aantal locaties

94605530

Gelijktijdige verbindingen

7565

Best voor

Privacy en deblokkeringTorrenting en P2P-verkeerBalance van opties en gebruiksgemak

Werkt met

P2P-verkeer

Onbeperkte Bandbreedte

Proefperiode

Onbeperkte bandbreedte