Apple's iPhone 6 was een grote sprong voorwaarts voor het bedrijf en is al jarenlang een leider in design gebleven - we kunnen zien waarom je alleen met deze klassieke iPhone op zoek zou gaan naar een simkaart. Dat betekende meer schermen van hogere kwaliteit, Apple Pay en verbeterde camera's aan de voor- en achterzijde.

Als zodanig was het geliefd in onze iPhone 6-review. En hoewel Apple veel veranderingen aanbracht om deze generatie iPhone te verbeteren, veranderde het de simkaart niet. Dat betekent dat de iPhone 6 de nieuwste gebruikt nano simkaart.

Wat is een nano-simkaart?

De bescheiden SIM-kaart heeft ons jarenlang trouw gediend, ondanks dat we de buitenste schaal hebben weggekraakt om hem kleiner en kleiner te maken. Er zijn nu vier maten van grootste naar kleinste: standaard-SIM, Mini Sim, Micro SIM en Nano SIM.

De laatste doet effectief afstand van het plastic voor pure SIM-metaal, waardoor het de meest ruimtebesparende van het perceel is. Dit is wat je zult vinden bij de meeste nieuwe telefoons.

Hoe krijg ik een nano-simkaart?

Om de SIM-kaart van het juiste formaat voor uw telefoon te krijgen, hoeft u alleen maar naar uw netwerkprovider te gaan. Dat kan betekenen dat je een winkel binnenstapt of telefonisch belt voor een postbezorging. Hoe dan ook, je krijgt te horen welk formaat je nodig hebt voor je telefoon en dat of een drievoudige SIM waarmee je de plastic randen weg kunt klappen die je niet nodig hebt.

Dit geeft u de vrijheid om elk netwerk te proberen en de SIM-kaart naar u te laten sturen voor alles wat uw telefoon vereist. Bekijk onze gids voor de beste SIM-only deals om de ideale voor u te vinden.

Hoe bewaar ik mijn oude nummer?

Als je een nieuwe simkaart wilt die past bij je nieuwe of langverwachte telefoon, maar je oude nummer wilt behouden, is dat prima. Je kunt zelfs van netwerk veranderen en toch je vertrouwde oude cijfers behouden.

Bel gewoon uw bestaande netwerkprovider om uw PAC-code te krijgen. Dit duurt 30 dagen, dus in die tijd moet u het aan uw nieuwe netwerk leveren zodat het kan worden geactiveerd. In de tussentijd staat er een nieuwe simkaart met een ander nummer tot die updates.

Dit kan meteen worden gedaan met netwerken zoals EE, die zeggen dat als je info indient vóór 17.30 uur, je nieuwe SIM aan het begin van de volgende werkdag je oude nummer zal hebben. Het enige wat u hoeft te doen is de telefoon opnieuw opstarten en u kunt doorgaan met uw oude nummer op een nieuwe handset en netwerk alsof er niets is veranderd. Perfect.

  • Krijg de beste prijs op de sim-free iPhone 6
  • Bekijk alle beste iPhone 6-deals op contract

De beste SIM-kaart van tegenwoordig is alleen in het VK

?ContractaanbiedingenSim FreeBest sim only deal ever12 maandenAlleen SIMGratis van te voren £ 20 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt tekstenOnbeperkt dataViewat exclusief voor ThreeExpiredTechRadar1 maandAlleen SIMGratis van te voren £ 9 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten4GB dataViewat ID MobileFantastic-waarde12 maandenAlleen SIMGratis van te voren £ 10 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten6GB dataViewat Vodafone LtdBest EE SIMO18 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 20 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten20GB dataViewat EE Mobile12 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 6 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten1GB dataViewat SkyWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen. Alle aanbiedingen bekijken