Apple's iPhone 6S was een incrementele update, maar het bracht nog steeds tal van aantrekkelijke geüpgradede functies met zich mee. Het hoogtepunt was het nieuwe 3D Touch-display dat meerdere drukknoppen mogelijk maakt, maar er was ook een snellere verwerking en een scherpere camera om het te helpen bij de emmer-belasting.

En nu is het goedkoper dan ooit. Als je een iPhone 6S gaat kopen of je netwerk wilt veranderen op je geliefde oude model dat nu geen contract meer heeft, moet je weten dat het een nano simkaart. Lees verder voor nog meer nuttige informatie en zelfs een gids om de beste SIM-only deals voor je iPhone 6S te vinden.

Wat is een nano-simkaart?

De eenvoudige SIM-kaart is wat de gegevensverbinding in elke telefoon uitvoert en zonder dat zelfs de meest krachtige smartphone is verzwakt. De SIM zelf is, net als telefoons, ook veranderd. Het is verdwenen van de grote standaard SIM-afmeting van oud en afgeslankt tot mini-SIM, vervolgens micro-SIM en is nu in het nano-SIM-formaat voor de meeste nieuwe telefoons - inclusief de iPhone 6S.

Hoe krijg ik een nano-simkaart?

U kunt eenvoudig een nano-simkaart voor uw iPhone 6S verkrijgen bij uw huidige netwerkprovider, in een winkel of via de telefoon en post. De SIM is gratis en moet snel worden uitgedeeld, wat betekent dat er niet veel is om u tegen te houden om die SIM te krijgen.

Als je iPhone 6S is ontgrendeld, kun je gaan voor elk netwerk dat je leuk vindt. Bekijk onze gids voor de beste SIM-only deals hier om de ideale voor u te vinden.

Hoe bewaar ik mijn oude nummer?

Als u van telefoon en netwerk wilt veranderen, betekent dit niet dat u uw telefoonnummer hoeft te wijzigen, u kunt dit meenemen. Bel gewoon uw netwerk voor uw PAC-code en u bent klaar om te gaan.

Bel dan uw nieuwe netwerk en de huidige SIM die u hebt gekregen, wordt bijgewerkt met uw telefoonnummer. Dit kan tot 24 uur duren, maar het is de moeite waard om te wachten, zodat iedereen kan doorgaan zonder dat hij weet dat je van netwerk bent veranderd.

  • Krijg de beste prijs op de sim-free iPhone 6S
  • Bekijk alle beste iPhone 6S-deals op contract

De beste SIM-kaart van tegenwoordig is alleen in het VK

?ContractaanbiedingenSim FreeEditor's Pick12 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 20 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten100GB dataViewat Exclusief ThreeTechRadar1 maandAlleen SIMGratis van te voren £ 9 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten4GB dataViewat ID MobileFantastic-waarde12 maandenAlleen SIMGratis van te voren £ 10 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten6GB dataViewat Vodafone LtdBest EE SIMO18 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 20 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten20GB dataViewat EE Mobile12 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 6 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten1GB dataViewat SkyWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen. Alle aanbiedingen bekijken