Apple's iPhone 5s was misschien geen enorme stap voorwaarts voor Apple, maar het was nog steeds een toestel met technologie dat het de tand des tijds heeft doorstaan. Van de 64-bits processor tot de Touch-sensor met vingerafdruk, dit is nog steeds een krachtig genoeg iPhone, zelfs nu.

Maar dat weet u waarschijnlijk al, en wilt u weten welke SIM-kaartgrootte geschikt is voor uw geliefde oude iPhone 5S, zodat u een van onze aanbevolen deals voor SIM-only kunt vastleggen. Daar is echter niets ouderwets aan, want het is de laatste nano simkaart die je nodig hebt.

Wat is een nano-simkaart?

De SIM is een kaart van vele afmetingen en is door de jaren heen op een afslankende manier veranderd. Gaat van de standaard SIM-kaart op ware grootte, het is gekrompen tot mini-SIM, dan tot micro SIM en is nu in het Nano SIM-formaat voor veel telefoons.

De gekozen telefoon heeft een bepaalde grootte voor u, in het geval van de iPhone 5s is dat nano.

Hoe krijg ik een nano-simkaart?

Om de jouwe te krijgen, kun je gewoon je netwerk bellen en ze zullen er een gratis uitzenden. Als alternatief kun je een winkel binnenstappen en er een pakken.

Dat betekent dat u uw netwerk kunt kiezen zonder dat de SIM een probleem vormt, omdat ze het nano-formaat hebben dat geschikt is voor uw iPhone 5S. Bekijk onze gids voor de beste SIM-only deals hier om de ideale voor u te vinden.

Hoe bewaar ik mijn oude nummer?

De vrijheid die je hebt om je telefoon en SIM te kiezen, wordt geëvenaard door de mogelijkheid om te bewegen zonder de zorgen dat je je nummer verliest. Yup, het is niet nodig om iedereen je nieuwe nummer te vertellen.

De sleutel is de PAC-code. U kunt dit krijgen door uw huidige netwerkprovider op te roepen. Als u vervolgens uw nieuwe netwerk-SIM ontvangt en ervan uitgaat dat u van netwerk wilt veranderen, geeft u hen de PAC en zullen ze over uw nummer gaan. Een snelle herstart van de telefoon en je bent klaar voor gebruik. Hoewel dit tot 24 uur kan duren, is het echt zo simpel.

  • Krijg de beste prijs op de SIM-vrije iPhone 5S
  • Bekijk alle beste iPhone 5S-deals op contract

De beste SIM-kaart van tegenwoordig is alleen in het VK

?ContractaanbiedingenSim FreeEditor's Pick12 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 20 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten100GB dataViewat Exclusief ThreeTechRadar1 maandAlleen SIMGratis van te voren £ 9 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten4GB dataViewat ID MobileFantastic-waarde12 maandenAlleen SIMGratis van te voren £ 10 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten6GB dataViewat Vodafone LtdBest EE SIMO18 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 20 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten20GB dataViewat EE Mobile12 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 6 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten1GB dataViewat SkyWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen. Alle aanbiedingen bekijken