IA Technologies heeft de Zumba-telefoon ontwikkeld, die volgens hem de eerste volledig nauwkeurige spraakherkenningshandset ter wereld is.

Met behulp van een oorstukje dat op de achterkant van een handset van het formaat van een creditcard is geplakt, kan de telefoon dan bijna volledig met uw stem worden bediend.

Dit betekent dat tekstberichten aan u worden voorgelezen, dus alles wat u hoeft te doen is op een knop drukken om te antwoorden (nou ja, u moet uw handen een beetje gebruiken).

internetverbinding

De voorkant van de handset heeft een ronde wijzerplaat met alfabetische toetsen (vermoedelijk voor het invoeren van contacten) en het verwijderen van de oortelefoon activeert een verbinding met internet, zodat u toegang hebt tot al uw informatie.

Dit betekent dat de contacten niet worden opgeslagen op de handset, ze worden op een '100 procent veilige' website geplaatst, volgens IA Technologies.

Dit betekent dat als u ooit de telefoon kwijtraakt, deze niet kan worden gebruikt door iemand die deze heeft gevonden, waardoor deze veel veiliger is dan uw standaard Nokia of Samsung.

Het is echter misschien niet de telefoon voor iedereen ... gezien de voorliefde voor consumenten tegenwoordig voor geavanceerde functionaliteit - GPS, mobiel internet en fotografie bijvoorbeeld - zou dit toestel er uiteindelijk alleen voor de zakelijk ingestelde mensen kunnen zijn die graag hun handen gebruiken om te werken tijdens het chatten.

Toch zal dit dit jaar waarschijnlijk niet doorgaan, dus als je het beu bent om te sms'en of het beu bent om constant je telefoon op te tillen, dan kan dit de nieuwe gadget zijn om de Kerstman om toestemming te vragen..