Bijwerken: Meer bewijs, waaronder een gelekte foto, is naar voren gekomen, waardoor we er steeds meer van overtuigd zijn dat de binnenkort te verschijnen smartphone van ZTE inderdaad de tweeveilig uitgevoerde Multy zal zijn.

Krediet: Android Autoriteit

Bijwerken: Hoewel de meeste lekken niets meer bieden dan een wazig schot dat alleen maar twijfel opwekt, is dit precies het tegenovergestelde. Het apparaat dat op de bovenstaande foto prachtig wordt weergegeven, is naar verluidt de dubbel afgeschermde Multy zoals we dat volgens ons verwachtten Android-autoriteit.

Het is zeker moeilijk om te zeggen of wat we zien een productweergave is of echt, gezien het feit dat de schermen niet zijn ingeschakeld. We hoeven echter niet lang te wachten tot het evenement op 17 oktober.

Het originele artikel volgt hieronder.

ZTE heeft uitnodigingen verstuurd voor een aanstaande evenement van 17 oktober in New York City, waar het het volgende lid van de Axon-familie van smartphones zal onthullen.

Afgestemd op de uitstekende ZTE Axon 7, waar zou het merk vervolgens kunnen gaan? Het is mogelijk dat het een ander op waarde gericht vlaggenschip met vele functies kan uitbrengen.

Zoals we vorig jaar zagen, is ZTE er heel goed in geworden om die te maken. Maar een recente lekkage van VentureBeat wijst op een veel vreemdere en mogelijk interessantere aankondiging: een telefoon met twee schermen zogenaamd de ZTE Axon Multy.

Als het lek te geloven valt, vouwt de Multy uit tot een 6,8-inch telefoon met de twee schermen verticaal uitgelijnd en lijkt het veel op een klein tablet-apparaat. Het zal naar verluidt op de laatste generatie Snapdragon 820 draaien en een bescheiden 1080p-resolutie naar elk scherm duwen.

Andere belangrijke kenmerken zijn de geruchten 4 GB RAM, 32 GB aan opslag aan boord en een 3.120mAh-batterij - een relatief lage capaciteit, zelfs voor het voeden van slechts één scherm.

Laten we de uitnodiging ontleden

De evenementuitnodiging plaagt een grote letter 'M' die in tweeën is gedeeld. Elke kant doet iets anders, misschien om aan te geven dat de telefoon met meerdere schermen inderdaad komt.

Gezien het feit dat de Multy naar verluidt met Snapdragon 820 komt, is het ook waarschijnlijk dat het zal komen met het Android Nougat-besturingssysteem van vorig jaar, niet de nieuwste Android Oreo. Split-window multi-tasking werd echter geïntroduceerd met Nougat en de Multy kon de functie naar een geheel nieuw niveau brengen met zijn twee schermen.

Dit nieuwe ZTE-apparaat zou als een exclusieve AT & T in de VS worden gelanceerd voor $ 650, en hoewel vroege signalen niet veel goeds voorspellen voor een wereldwijde release, als het een hit blijkt, kan het een bredere uitrol krijgen - en hoe dan ook, dit is nog steeds een potentieel belangrijke lancering vanwege het innovatieve karakter van het product.

  • Bekijk voor het evenement onze uitgebreide dekking