Geloof het of niet, de nieuw aangekondigde ZTE Axon 7 belooft een krachtiger Android-telefoon te worden naast de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge, en hij ziet er bijna net zo goed uit.

De specificaties voor deze volledig metalen smartphone omvatten een ruim 5,5-inch scherm met een 2K-resolutie, een snelle Qualcomm Snapdragon 820 quad-coreprocessor en 4 GB RAM.

Er is ook een Samsung-verslaan 128 GB model dat 6 GB RAM-geheugen bevat, dat is wat we alleen verwachten dat de Samsung Galaxy Note 6 zal komen met in augustus. Alleen, het zal zeker voor een veel hogere prijs zijn en er gaan naar verluidt drie maanden over.

We werken onze ZTE Axon 7-test bij om te zien hoe het gaat tegen universele benchmarktests, maar waar we het meest enthousiast over zijn, is de standaardconfiguratie dat deze standaard 64 GB interne opslagruimte bevat, niet de gebruikelijke 32 GB die wordt aangeboden door Samsung en LG.

Er is ook uitbreidbare opslag, en voor het geval je er niet een bent om een ​​microSD-kaart te gebruiken, en het wordt in plaats daarvan de tweede simkaart. Dual SIM-telefoons zijn zeldzaam in de premiumklasse onder de VS en het VK, en dit is een groot probleem voor reizigers.

Axon 7 heeft een 20MP camera met een Samsung OIS-uitgeruste F / 1.8-sensor aan de achterkant en een 8MP selfie-camera aan de voorzijde. Dit is een van die Android-telefoons die levendiger tonen vangt dan saaie iPhone 6S Plus-foto's.

De levensduur van de batterij is veelbelovend met een capaciteit van 3.250 mAh met Quck Charge 3.0 en een USB-C-poort. Je vindt de frontluidsprekers aan de voorkant (natuurlijk) en een vingerafdruksensor aan de achterkant (net als de Nexus 5X en Nexus 6P).

ZTE Axon-prijs en VR-headset

ZTE Axon 7 wordt aangeprezen als een alternatief voor een dure iPhone en Samsung, en neemt veel designelementen van zijn beste concurrenten mee om een ​​ouderwetse, volledig metalen telefoon te maken.

Het doet geen pijn dat mensen bij BMW dochteronderneming Designworks de klus hebben geklaard. Het hebben van de beste auto's in luxe auto's heeft de alumium-esthetiek en gebruikersinterface op het scherm ongedaan gemaakt, wanneer je deze telefoon vergelijkt met de ZTE Axon Pro van vorig jaar.

Het kost $ 450 in de VS, met prijzen in het VK die binnenkort worden bevestigd. Dat is beter dan wat we hebben gezien van bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 en iPhone 6S, die kleinere schermen hebben en rond dezelfde benchmarks is de Axon 7 veelbelovend.

Het bedrijf heeft vandaag ook de ZTE VR-headset onthuld om tegemoet te komen aan de behoeften van een virtual reality-toekomst. Het is goud, zoals de Ion Gold ZTE Axon 7, en werkt met de telefoon (waardoor het een echte Samsung Gear VR-kloon is).

Hoewel ZTE zijn plannen voor inhoud niet heeft onthuld, heeft het beloofd dat het een van de eerste Google DayDream VR-apparaten zal zijn en het om precies dezelfde reden toekomstbestendig maakt zodra de onderhoudsupdate voor Android N beschikbaar komt.

  • iCompetitor: iPhone 7 Alles wat u moet weten