Bent u op zoek naar de Android-ervaring zonder de bank te breken? De ZTE Tempo Go maakt zijn debuut in de VS vandaag met een ultra-lage prijs van $ 80.

Deze budgettelefoon werkt met Android Oreo Go Edition, wat betekent dat alle beveiligingsmaatregelen en -functies van Oreo met vol vet hier aanwezig zijn, maar het werkt allemaal lichter om te werken op telefoons met een lagere specificaties, zoals de ZTE Tempo Go.

De specs worden geboord en worden aangedreven door een Snapdragon 210-chipset en 1 GB RAM, en het scherm van vijf inch duwt een resolutie van 854 x 480. Ja, het is niet indrukwekkend, maar daar gaat het niet om. Het gaat erom een ​​hoogwaardige software-ervaring te bieden aan mensen die niet de voorkeur geven aan - of niet kunnen betalen - om er honderden aan een telefoon te spenderen.

Alleen de essentie

Zelfs met zijn budgetspecificaties vind je een 3,5 mm-hoofdtelefoonaansluiting en een microSD-sleuf om de schamele 8 GB aan ingebouwde opslag enorm uit te breiden. We zijn ook blij dat dit apparaat op alle Amerikaanse luchtvaartmaatschappijen lijkt te werken.

We zullen deze betaalbare telefoon binnenkort beoordelen om te zien of Google's Android Go belooft Android-aandelen aan de massa's toe te voegen, dus houd het in de gaten.

  • Via en beeldtegoed gaat naar Android Police