Het hoofd van ZTE is duidelijk in de toekomst, want het heeft aangekondigd dat het 's werelds eerste gigabit LTE-smartphone naar MWC 2017 zal brengen.
Deze stap komt voor op de wereldwijde verschuiving naar 5G, die weliswaar niet noodzakelijkerwijs vereist is voor gigabit-downloadsnelheden, maar zeker zo'n hoge snelheid dekking zal brengen voor veel meer mensen over de hele wereld.
ZTE verklaart echter dat de Gigabit-telefoon meer is dan alleen connectiviteit. Hij kan ook 4K-video maken die kan worden samengevoegd om een ​​video van 360 graden te maken. Niet alleen dat, het zal beschikken over een cloud-functie waarmee u onderweg content kunt downloaden of ontladen. Klinkt bekend. Nextbit Robin, iedereen?
Zoals The Verge opmerkt, komt de Snapdragon 835-chipset de X16-modem inpakken die gigabit LTE-compatibel is. Dus, terwijl vervoerders over de hele wereld bezig zijn met het voorbereiden van de infrastructuur voor de grote overstap naar 5G, zullen deze telefoon en waarschijnlijk de Samsung Galaxy S8 als een van de eersten zijn om het te begroeten als het eindelijk arriveert.
We moeten wachten tot MWC 2017 om de volledige onthulling van ZTE's Gigabit Phone te zien. Maar wat we nog wel weten, heeft ons opgewonden, ook al loopt het misschien een beetje voorsprong op het spel om genoeg mensen te overtuigen om in te kopen als het wordt uitgebracht.

  • Via The Verge