Het ziet er naar uit dat de Chinese fabrikant ZTE een nieuw vlaggenschip maakt in de vorm van de Grand X Pro, als een gelekte foto te geloven is.

De originele ZTE Grand X kroop eerder dit jaar op de mobiele scène met een 4,3-inch display, 1 GHz dual-coreprocessor, 512 MB RAM, 4 GB interne opslag, 5MP camera en Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

We hopen dat de ZTE Grand X Pro voortbouwt op de relatief gemiddelde specificaties van zijn voorganger, maar alles wat we moeten doen is de naam en een afbeelding, getweet door EvLeaks.

Stil maar

EvLeaks heeft een relatief goede staat van dienst als het gaat om lekkende handsets, met dezelfde Twitter-feed die de HTC One X + op correcte wijze onthult in september.

In het bijzonder hebben we geen leads, maar je moet waarschijnlijk niet hopen op een Samsung Galaxy S3 uitdagende handset, met ZTE die zich meer richt op betaalbare smartphones.

Als de ZTE Grand X Pro inderdaad in de pijplijn zit, zou het best een officiële verschijning kunnen worden op CES 2013 in Las Vegas of MWC 2013 in Barcelona aan het begin van volgend jaar.

We hebben contact opgenomen met ZTE over de Grand X Pro en we zullen dit artikel updaten zodra we het terug horen.

Van EvLeaks via Android Central