De iPhone 5 kan rond oktober worden verwacht, maar hij zal moeten concurreren met sommige zwaargewichten van Android als dat het geval is. Zoals ZTE's Grand X LTE.

ZTE heeft zojuist aangekondigd dat de Grand X LTE in Q3 in Europa aankomt - dat is ergens tussen juli en september. En het komt met een paar indrukwekkende indrukwekkende specificaties.

Evenals Android Ice Cream Sandwich - hoewel Jelly Bean, de volgende versie van Android, tegen die tijd had moeten worden aangekondigd - komt het tot een 1.5 GHz dual-coreprocessor. Het is ook de eerste single-chip LTE-handset met Qualcomm's MSM8960, die het sneller en efficiënter zou moeten maken dan andere modellen, volgens ZTE.

We moeten wachten op een hands-on om dat te bevestigen, maar het klinkt ons redelijk goed.

Imaging-vaardigheden

Aan de achterkant bevindt zich een 8-megapixelcamera en deze maakt foto's in 1080p HD. De front-facer ondersteunt 720p HD, dus beter zien er op je best uit voor videogesprekken.

Zoals we zeggen, indrukwekkende specificaties. Hoewel het qua ontwerp lijkt op de meeste andere Android-handsets, met een gebrek aan knoppen en drie aanraakschermen onder het scherm voor het navigeren door Ice Cream Sandwich. Maar dat is geen slechte zaak.

Hoewel eerder werd vermeld dat LTE zijn schouders ophaalt aan deze oevers, wijzen recente berichten erop dat we mogelijk rond het einde van het jaar 4G / LTE-netwerken hebben ingeschakeld. Dat zou razendsnelle download- en bladersnelheden betekenen, dus handsets zoals de Grand X LTE zouden hun volledige potentieel kunnen waarmaken. Dit is hoe dan ook de hoop.

Via: Engadget