ZTE heeft de Kickstarter geannuleerd vanwege zijn ambitieuze telefoontje. Dit komt na een lastige campagne waarin het product niet precies aansluit op de verwachtingen van de consument. De ironie is niet verloren op ons.
Hawkeye, ook bekend als Project CSX, is bedacht op basis van hoe het publiek het geschikt leek, vonden ze. ZTE heeft stemmen verzameld om te beslissen over de selectiekarakteristieken van het product, maar het uiteindelijke product dat op Kickstarter werd uitgebracht, kwam niet exact overeen.
Geannuleerd te laat in haar streven naar consumentenbelangen en geld, behaalde ZTE slechts een klein deel van haar fondsenwervingsdoel. Dit komt nadat Jeff Yee heeft verklaard dat het bedrijf luistert naar feedback en zal werken aan het tegemoetkomen aan klanten op ooghoogte.
En hoewel een geannuleerde Kickstarter duidelijk geen goed nieuws is, is ZTE niet klaar met het project. Het bedrijf heeft bevestigd dat het van plan is om tegen het einde van 2017 een vergelijkbaar aanbod uit te brengen, compleet met eye-tracking en zelfklevende mogelijkheden, evenals specificaties van een hoger niveau, waarvan de laatste velen vonden dat ZTE onderging met Hawkeye.
Yee zei met Engadget: "Dit is misschien niet precies wat we in dit stadium wilden, maar we zijn in staat onze trots in te slikken en te erkennen dat de specificaties die we opsommen niet precies waren wat de gemeenschap wilde."
We hebben het Hawkeye-prototype op CES 2017 in handen gekregen en we vonden wat we zagen. Hier is te hopen dat ZTE de balans kan vinden tussen precies maken wat de mensen willen, zonder de prijs teveel op te voeren tijdens het proces.

  • Via