Ik wil niet zeggen "Ik heb het je gezegd", maar als dit blijkt te kloppen, dan heb ik dat helemaal gedaan.

Emily Rogers, een geloofwaardige bron voor Nintendo-nieuws, beweert dat het komende Zelda-spel zowel voor Wii U als voor NX beschikbaar zal zijn. "Ik heb het met een hoop mensen bevestigd", schreef ze in een Tweet, waarmee ze bevestigde wat velen van ons al heel lang vermoedden - vooral nadat de wedstrijd werd uitgesteld tot voorbij het geplande lanceringsdoel voor 2015.

Maar dat is niet alles. Rogers zegt ook dat ze heeft gehoord van "meerdere bronnen" die je kunt kiezen tussen een mannelijk of vrouwelijk personage in het spel.

Nintendo heeft vorig jaar een vrouwelijke versie van Link, genaamd Linkle, in Hyrule Warriors geïntroduceerd, dus het is mogelijk dat we haar terugzien in het komende spel.

Ten derde zegt Rogers dat er "voor de meeste karakters" voice acting is, maar niet Link. Vermoedelijk zal vrouwelijke Link ook stil zijn.

Neem dit niet als een feit, maar uitgaande van haar staat van dienst zijn de bronnen van Rogers solide. Het zou ook niet de eerste keer zijn dat Nintendo een game op twee platforms uitbrengt: het deed hetzelfde met Twilight Princess, dat tegelijkertijd in 2006 de Wii en Gamecube trof..