Verwacht niet dat de Legend of Zelda Wii U-releasedatum tot 2015 zal zijn, want Nintendo breidt de serie open wereld van de serie aanzienlijk uit, zoals te zien is in de E3 2014-presentatie.

De Nintendo Direct-video van vandaag gaf ons onze eerste blik op de nog altijd zo verre Zelda en op een nieuw ontworpen en boogdragend Link-personage.

De blauwogige Link rijdt op zijn trouwe paard door een bos terwijl hij het uitvecht met een vertrouwde ogende gigantische tentacled-vijand.

Dit bedreigende wezen ontmoet zijn einde aan de rand van het water wanneer Link zijn boog uitzwaait en een pijl met magisch uiteinde in zijn richting legt.

'Kijk, Simba. Alles wat het licht aanraakt, is ons koninkrijk '

Skyrim, iemand?

De Nintendo Direct E3-video onthulde ook dat spelers geen ingesteld pad en scenario hoeven te volgen dankzij de open wereld van Zelda Wii U, aldus Nintendo-ontwerper Eiji Aonuma.

Het lijkt erop dat de legendarische franchise van Nintendo signalen krijgt van sandbox-spellen zoals Skyrim, tot grote vreugde van avontuurlijke genre-fans..

De laatste seconde van de korte Zelda Wii U-video van vandaag knippert zijn vage release-datum voor 2015, dus behalve dat we hem dit jaar ook op E3 ​​zien, zien we hem misschien ook volgend jaar. Het wachten is begonnen.

  • Bekijk Mario Maker vanaf E3 2014