Broadcasters kunnen de zeebox nu gebruiken om polls te publiceren, Twitter-gevechten te promoten en calls-to-action direct in de populaire app tweede scherm toe te voegen.

Een nieuwe samenwerking met de Chyron digitale videoservice zal de integratie van de Engage-technologie mogelijk maken waarmee contentleveranciers rechtstreeks in de applicatie kunnen publiceren zodat gebruikers kunnen communiceren met.

Door Engage toe te voegen, kunnen gebruikers reageren op pop-up graphics op het scherm tijdens het kijken van live televisie, dus bijvoorbeeld X-Factor-voting kan op een dag rechtstreeks via de app worden gedaan.

Anthony Rose, de voormalige iPlayer-innovator en CTO van zeebox zegt dat dit het voor omroepen eenvoudiger maakt om de sociale kijktrends verder te omarmen via tweede schermapplicaties.

Gesynchroniseerde inhoud

"Broadcasters schreeuwen om sociale TV en tweede scherm betrokkenheid, maar de combinatie van een gefragmenteerde markt, talloze consumenten-apps en een gebrek aan integratie met hun bestaande workflow heeft dit tot nu toe een ingewikkeld en duur proces gemaakt," zei hij..

"Door omroepen de mogelijkheid te geven om rechtstreeks in het zeebox-platform te publiceren met behulp van hun bestaande tools en productieworkflow, maken we het voor een zender gemakkelijk om een ​​play-along, sociale tv of interactieve ervaring te creëren binnen zeebox zoals het is om laat een afbeelding op het scherm verschijnen - en dat is een enorme game-wisselaar. "

Jim Martinolich, vice-president van integratietechnologie bij Chyron voegde hieraan toe: "De tweede schermtoepassingen op tablets en andere apparaten dienen als een opwindend nieuw platform voor het publiceren van gesynchroniseerde inhoud die de kijkerervaring verbetert.

"zeebox is de toonaangevende app voor het tweede scherm en de integratie ervan met ons ENGAGE-platform helpt omroepen bij het maken en beheren van inhoud op het tweede scherm zonder significante nieuwe productiekosten."

Via: The Next Web