Zebra Technologies heeft zijn nieuwe TC25-robuuste smartphone uitgebracht, omdat het bedrijf werknemers in uitdagende omgevingen het beste kan aanbieden.

Met het doel gericht op werknemers in het MKB die hun flexibele werkactiviteiten willen uitbreiden, beschikt de Zebra TC25 over een reeks robuuste gereedschappen en functies om medewerkers te allen tijde online te houden.

Zoals verwacht met een effectief robuust apparaat, is de TC25 bestand tegen extreme weersomstandigheden, waaronder hitte en kou, evenals stof- en waterbescherming.

Duurzaam

Het apparaat bevat een aantal nuttige werkplekstools voor werknemers in het veld, waaronder barcodescanning, routebeheer en documentbeheer.

Zebra biedt ook een aantal accessoires voor de TC25, waaronder een draagriem, holster, snap-on powerpack voor continu gebruik en een klikhendel waarmee de TC25 kan worden gebruikt voor een breed scala aan taken met minder belasting en verbeterde efficiëntie

“Onze nieuwe, duurzame smartphone is ontwikkeld om snelle oplossingen te bieden die snel en betrouwbaar complexe problemen oplossen en zorgen voor soepele communicatie in het veld ", zegt Joe White, vice president en general manager, enterprise mobile computing, Zebra Technologies.

"Als alternatief voor verouderde en vaak onnauwkeurige, pen-en-papier-systemen en ook voor dun en kwetsbaar consumentenapparaat, biedt de nieuwe TC25 kleinere bedrijven een concurrentievoordeel.”