Zebra Technologies heeft een nieuw mobiel apparaat gelanceerd dat gericht is op kleine bedrijven, ontworpen om zeer eenvoudig in gebruik te zijn, maar toch veel bruikbare functionaliteit biedt.

Zebra's TC20 is een lichtgewicht en robuuste Android-telefoon, gefactureerd als een mobiele computer, en gericht op het MKB in de detailhandel en de horecasector (onder andere).

Het toestel heeft een 4,3-inch Gorilla Glass-scherm (met een resolutie van 800 x 480) en wordt aangedreven door een ARM octa-core Cortex A53-processor die werkt op 1,4 GHz, met 2 GB RAM en 16 GB opslagcapaciteit. Het besturingssysteem is Android Nougat.

Bedrijven kunnen het apparaat kopen als een 'all-touch'-model (met een schermtoetsenbord), of er is een' toetsenbord'-variant, met een fysiek numeriek toetsenbord.

U krijgt een geïntegreerde barcodescanner, met modellen die zijn ontworpen voor 1D- en 2D-scannen, en de Zebra RFD2000-slee voegt UHF RFID-tag lees- en schrijfmogelijkheden toe.

Zoals vermeld, is de TC20 ontworpen om een ​​duurzame handset te zijn, in staat om stoten en vallen te nemen en om stoffige omgevingen te overleven.

Batterij bonus

Je krijgt ook een krachtige batterij waarvan Zebra beweert dat deze een volledige dienst zal hebben (10 uur), en er is een optionele oplaadbare batterij om de levensduur te verlengen..

Het batterijpakket is een van de vele optionele accessoires, zoals oplaadstations, holsters en opklikbare handgrepen.

Een ander voordeel dat in aanmerking moet worden genomen, is Zebra's Push-to-talk-functionaliteit Workforce Connect, waarmee draadloze spraakcommunicatie tussen personeelsleden mogelijk is (met directe of groepschats mogelijk).

Bryan Bassett, Research Analyst, Mobile Enterprise Device Solutions bij IDC, zei: “TC20 van Zebra biedt kleine bedrijven een overtuigend argument om bekende, op de consument gerichte mobiele apparaten opzij te zetten ten gunste van een speciaal, veelzijdig en speciaal gebouwd apparaat.

“Verbeterde levensduur van de batterij, duurzaamheid en beter scannen hebben allemaal de middelen om de productiviteit van werknemers in een breed scala van industrieën en sectoren te verbeteren.”

De prijzen en beschikbaarheid van de TC20 moeten nog worden bevestigd.

  • We hebben de beste robuuste smartphones van 2017 belicht