Vreemde naam terzijde, Yurbuds wordt aangedreven door JBL (om hen hun volledige titel te geven) en is een nieuwe reeks zweetbestendige sport-oortelefoons met een aantal zeer gewaagde beweringen op IFA 2014.

Yurbuds zijn ontworpen om nooit pijn te doen of uit je oren te vallen, wat muziek (vrij letterlijk) voor de oren van beginnende atleten zal zijn.

Het Yurbuds-assortiment omvat de ontwerpen Inspire (in het oor) en Focus (achter het oor), beschikbaar in 300 en 400 modellen.

Het 300-bereik biedt een eenvoudige inline microfoon en track / muziekbesturing, terwijl de 400s ook volumeregeling en iDevice spraakondersteuning bieden.

De Inspire 400-knoppen spelen mooi met spraakbedieningen op je Apple-apparaten

Zowel de Inspire 300 als de Focus 300 zetten je £ 34,99 terug (ongeveer $ 60, AU $ 62) en de 400-serie in beide ontwerpen is iets meer voor £ 39,99 (ongeveer $ 65, AU $ 70).

Zijn je knoppen draadloos??

Als je geen fan bent van al deze draden, dan zijn er ook Yurbuds in draadloze varianten, compleet met versterkt JBL-geluid, een batterijduur van zes uur, in-line bedieningselementen en in-ear en achter het oorontwerpen.

Ga draadloos met de Yurbuds Leap

De in-ear Yurbuds Leap Wireless en achter-het-oor Yurbuds Liberty Wireless kost je £ 79,99 (ongeveer $ 130, AU $ 140).

Je kunt alle modellen van Yurbuds vanaf oktober in winkels verwachten.

  • Al het laatste nieuws en de populairste hands-on live vanuit Berlijn