YouView heeft onthuld dat het twee meer on-demand services aan zijn platform heeft toegevoegd, met inhaalversies van Yesterday en Really-kanalen aangekondigd.

Op zichzelf lijken de twee nieuwe on-demand services niet veel op - tenzij je echt op elk moment van de dag echt naar Ghost Adventures en Raiders of the Lost Past wilt kijken - maar voeg deze toe aan de app bounty YouView heeft het al en het platform is hard op weg om een ​​must-have-service te worden.

Of, om het op een andere manier te zeggen, de gratis-luchtservice die bij de lancering werd beloofd.

Net als bij alle YouView-portals zijn de on-demand-kanalen beschikbaar als apps of via de achterwaartse EPG.

Dus je kunt teruggaan naar gisteren om de programma's van Yesterday, eh, vandaag te bekijken - wat genoeg is om je hersens te doen smelten.

Alleen VOD vergeeft

De nieuwe kanalen maken allemaal deel uit van het plan van YouView om de al indrukwekkende 2,7 miljoen VOD-verzoeken per week te verbeteren.

Maar zoals Susie Buckridge, Director of Product bij YouView, TechRadar vorig jaar in een exclusief interview vertelde, zorgt de truc met YouView ervoor dat de kijker niet hoeft te weten waar zij hun tv-programma's krijgen, zolang ze maar kunnen bekijk ze.

Buckridge legde uit: "Het maakt de gebruiker niet uit waar de kanalen vandaan komen en dat is de absolute ambitie voor YouView: dat ze niet weten waar de inhoud vandaan komt."

De nieuwe on-demand-kanalen zijn nu beschikbaar voor YouView-klanten.

  • Hier ziet u hoe YouView de vraag naar on demand naar een hoger niveau drijft