Dit is een gesponsord artikel in samenwerking met HTC.

Stel je voor dat Ferrari een auto maakte die niet alleen fantastisch mooi en verbluffend snel was, maar ook geschikt voor off-road rijden, diepzee-exploratie en vliegen naar verre melkwegstelsels. De HTC Flyer is zoiets als dat.

De HTC Flyer is geen gewone tablet. Het is een triomf van de techniek die een verbluffend mooi uiterlijk en perfecte draagbaarheid combineert met geweldige functies en enkele echt innovatieve ideeën. Het heeft ook een magische pen.

Het is allemaal logisch

De HTC Flyer is een compromisloze tablet. U hoeft niet te kiezen tussen productiviteit en draagbaarheid: het grote zeven-inch scherm van de HTC Flyer is de perfecte grootte voor surfen op het web, films kijken en dingen gedaan krijgen, en het is klein genoeg en licht genoeg om perfecte draagbaarheid te bieden. En dankzij HTC's Sense-interface is het een genot om te gebruiken.

Hollywood onderweg

De HTC Flyer biedt een ongekende film kijkervaring met HTC Watch, die een enorme selectie van nieuwe en klassieke Hollywood-blockbusters bij je vingertoppen plaatst.

Je kunt trailers streamen, films huren om ze te kopen of te delen en delen met andere HTC Watch-apparaten zoals de HTC Sensation, en HTC Watch houdt ook continu je internetverbinding in de gaten om ervoor te zorgen dat je een ononderbroken kijkervaring krijgt: maak gewoon je selectie en u kunt beginnen met kijken binnen enkele seconden na het starten van de download.

De inhoudskoning

De HTC Flyer is een uitstekende muziek- en filmspeler, met ondersteuning voor alle belangrijke formaten, waaronder MP3 en MP4, Windows Media, Xvid, Ogg Vorbis en nog veel meer. De software voor kranten, tijdschriften en e-boeken profiteert van een enorme bibliotheek met inhoud van de mediapartners van HTC, en de ondersteuning voor HTML5 en de nieuwste Adobe Flash-technologie betekent dat u de volledige online-ervaring krijgt van al uw favoriete sites.

De HTC Flyer klinkt net zo goed als hij eruit ziet, met stereoluidsprekers voor een rijkere filmweergave en muziek luisterervaring en Bluetooth 3.0 met A2DP voor draadloze stereo headsets.

Voor familieplezier

Met een 5-megapixelcamera met autofocus kan de HTC Flyer die speciale gezinsmomenten vastleggen in glorieuze hoge definitie, en dankzij het zeven inch-scherm heb je nooit problemen met het vinden van je doelwit.

Er is een camera aan de voorzijde voor zelfportretten en grappige video's. Als je ver van huis bent, kun je de camera gebruiken voor moeiteloos videochatten. De HTC Flyer bevat ook de Zoodles-kindermodus, waarmee jonge kinderen leuke, educatieve spelletjes en video's krijgen die altijd veilig en geschikt zijn voor de leeftijd.

Voor grote reizen en korte hops

De HTC Flyer is de perfecte reisgenoot. Door de premium constructie van unibody is deze solide en ultralicht, waarbij het hele pakket minder weegt dan een pocketboek. Elke HTC Flyer wordt geleverd met geïntegreerde 802.11b, g en n Wi-Fi en regelmatige reizigers kunnen hun HTC Flyer bestellen met geïntegreerde 3G- en quad-band GPRS / EDGE-connectiviteit.

Hebben we de magische pen genoemd??

De HTC Flyer is de eerste tablet die de nieuwe HTC Scribe-technologie ondersteunt, een slimme combinatie van hardware en software die de manier waarop je denkt over tablets verandert. Als u wilt scrollen, selecteren, klikken of vegen, reageert het uitstekende scherm van de HTC Flyer op de kleinste aanraking - en wanneer u wilt tekenen, maakt u aantekeningen of bewerkt u foto's zoals de pro's, HTC Scribe-technologie zegt hallo.

Geen gewoon tablet

Verbluffende software verdient even verbluffende hardware, en de HTC Flyer heeft de pk's om zijn software te laten zingen. Met naadloze multitasking, royale - en uitbreidbare - opslag en HTC Scribe-technologie is de HTC Flyer geen gewone tablet.