Apple heeft aangekondigd het iPhone 5-batterijvervangingsprogramma te verlengen tot januari 2016. Het programma werd vorig jaar gelanceerd en stond iedereen die tussen september 2012 en januari 2013 een iPhone 5 had gekocht de tijd om hun toestel gratis naar een Apple Store te brengen batterij vervanging.

Het aanbod was tot twee jaar na de aankoop geldig, wat betekende dat je tot begin 2015 je telefoon had moeten binnenbrengen.

Apple heeft de deadline nu verlengd tot januari 2016, wat goed nieuws is als je nog steeds een iPhone 5 hebt en hebt gemerkt dat de tijden tussen de kosten steeds korter worden.

Batterij boost

De batterijkwesties zijn ernstig genoeg voor Apple om niet alleen het programma te maken, maar ook om het uit te breiden, hoewel het bedrijf Cupertino heeft verklaard dat slechts een klein percentage van de verkochte iPhone 5s tussen september 2012 en januari 2013 met specifieke serienummers wordt geloofd getroffen.

Als u denkt dat uw iPhone 5 in aanmerking zou kunnen komen voor vervanging van de batterij, kunt u het serienummer, dat u vindt onder Instellingen, invoeren op de officiële iPhone 5-website voor het vervangen van batterijen..

In aanmerking komende telefoons kunnen vervolgens naar een Apple Store worden gebracht om de batterij gratis te laten vervangen. Als je je nog steeds vastklampt aan de iPhone 5, is het zeker de moeite van het bekijken waard.

  • Ben je nog steeds niet tevreden met de levensduur van je iPhone? Hier zijn 12 tips om het te verbeteren

Via 9to5mac