YouTube heeft de meest bekeken video's van 2011 onthuld, met 'ultimate dog tease' bovenaan de ranglijst en Jessie J's prijskaartje ft. B.o.B. nummer één van het muziekaanbod van Britse labels.

YouTube heeft de neiging om zijn onthullingen over zijn video van het jaar te spreiden - maar het is de meest bekeken community die de meeste interesse trekt, en dit jaar is ultieme hond een clip van een hond met een comedy voice-over die bovenaan de lijst staat grafiek, met maar liefst een totaal van meer dan 74 miljoen views.

Johnny Morris zou trots zijn.

De tweede plaats ging naar T-Mobile's Royal Wedding-spoof, met een Charlie Sheen-gearomatiseerde Songify This - Winning die een verdienstelijke derde plaats wist te veroveren. Vierde ging naar de massaal irritante Nyan Cat en Michael Collings 'Britain's Got Talent-auditie rondde de top vijf af, tikte alle Susan Boyle-achtige dozen aan als een verliezer en zong prachtig.

Een persoonlijke favoriet van het TechRadar-team was de vrij briljante MasterChef-synesthesie door Zweed Mason - die verdiende de zesde plaats.

Zevende plaats was schets Dagboek van een slechte man 5, en meme tiener Rebecca Black remix Brock's Dub greep de 8e plaats. De laatste twee plaatsen in de top tien waren Talking Twin-baby's en TomSka.

In het Britse muziekvideo-land werd de hit van Jessie J gevolgd door Super Bass van Nicki Minaj en Jenifer Lopez - On the Floor ft. Pitbull - we gaan uit in een extremiteit en stellen voor dat deze niet worden gepit in de demografische TechRadar.

"De 10 meest bekeken YouTube-video's van 2011 laten zien dat overal ter wereld, welke taal we ook spreken, bepaalde dingen ons allemaal samenbrengen rond een computerscherm of mobiele telefoon - schattige baby's, getalenteerde artiesten en slimme advertenties", aldus YouTube Trends Manager Kevin Allocca.