YouTube 'Music Key', zijn abonnementservice met geruchten over een lange geschiedenis, zal de komende dagen officieel in bèta worden uitgebracht, met de videogigant van Google die concurrentie biedt voor bijvoorbeeld Spotify en Pandora en een nieuw 'muziek'-tabblad voor de video lanceert dienst zelf.

YouTube is al lange tijd een belangrijke muziekservice voor miljoenen mensen, maar de nieuwe Music Key-service en het tabblad Muziek erkennen dit allemaal, waardoor een veel uitgebreide en uitgebreidere luisterervaring mogelijk is.

Het gratis voor alle YouTube-muziektabbladen dat aan de hele service beschikbaar is, biedt de mogelijkheid om albums met een hoge geluidskwaliteit eenvoudig te vinden en af ​​te spelen, nieuwe muziek te ontdekken en non-stop afspeellijsten te beluisteren is handig en reikhalzend uitgekeken

Maar het is de maandelijkse abonnementsservice van £ 9,99 / $ 9,99, genaamd Music Key, die de krantenkoppen zal voorzien.

Opvoeren

Voor dat geld krijg je een advertentie-vrije luisterervaring en kun je het geluid houden terwijl je in andere apps bent, of wanneer het vergrendelscherm aan staat.

Er is ook een offline luistervoorziening waarmee u lokaal tunes op uw apparaat kunt cachen om te luisteren wanneer streaming niet mogelijk is.

Abonnees krijgen ook de extra bonus van een gebundelde Google Play Music-sub - en er is een periode waarin u een korting op de maandelijkse kosten kunt krijgen.

De nieuwe functies zullen in de komende dagen worden uitgerold, volgens Google, met de gratis functies die als eerste landen en de abonnementsdiensten - onvermijdelijk in bèta voor nu - kort daarna volgen.

  • Spotify-beoordeling