De muziekservice van YouTube voor abonnementen komt niet op tijd voor Kerstmis, ondanks de vermeende plannen om deze tegen het einde van het jaar te laten leven.

Volgens AllThingsD beweren mensen die "bekend zijn met het bedrijfsplan" dat de betaalde service er pas in 2014 zal zijn.

  • Download formaat Factory 3.3.1.0 Media Converter

We horen nog steeds geen specifieke datum, maar dezelfde bronnen zeggen dat een geplande Q1-lancering nu in het dagboek van YouTube staat.

Kan geen voldoening krijgen

Blijkbaar heeft YouTube al al zijn licentieovereenkomsten gedaan en afgestoft, maar nog steeds "is niet tevreden met het product zelf".

Ondanks dit alles heeft YouTube nog nooit het bestaan ​​van de service erkend - we hebben vertrouwd op geruchten en andere verborgen hints daarvoor.

We hebben bijvoorbeeld onlangs een aantal aanwijzingen gezien in een APK-demontage van de nieuwste versie van de YouTube Android-app, die vrij expliciet verwijst naar offline afspelen en 'achtergrondgeluisterd luisteren' in de geruchtendienst.

"2014 belooft een zeer spannende tijd te worden voor muziekdiensten in het Verenigd Koninkrijk," vertelde Oleg Fomenko, CEO van de muziekstroommodus Bloom.fm. "De uitdaging waar we allemaal voor staan ​​is het vinden van dwingende manieren om muziekfans te laten delen met hun zuurverdiende geld en we verwelkomen alle stappen van YouTube die nieuwe manieren vinden om een ​​beter rendement te genereren voor muziekmakers en de muziekindustrie."

  • Hoe zit het met de bestaande muziekservice van Google? Een kijkje waard?