EEN Mortal Kombat webvideo die een enorme hit werd op YouTube heeft de regisseur de kans gegeven om de beroemde gamingfranchise voor het witte scherm opnieuw op te starten.

Kevin Tancharoen veranderde een script van Oren Uziel in een acht minuten durende ongeautoriseerde korte genaamd Mortal Kombat: Rebirth, waaruit blijkt dat het vechtspel een terugkeer naar de bioscopen zou kunnen maken en dat hij het als een regisseur van actiefilms kon afsnijden.

Een webserie genaamd Mortal Kombat: Legacy gevolgd die begon in april van dit jaar, met de sterren van het origineel - inclusief Jeri Ryan - die hun rollen opnieuw presenteerden en een groot publiek vergaarden.

fataliteit!

Het succes van deze twee aanbiedingen heeft er nu toe geleid dat New Line Tancharoen en Uziel heeft aangemeld voor een nieuwe Mortal Kombat film.

De game-franchise maakte zijn debuut in 1995 en presteerde goed, maar een reeks flops op tv en cinema is gevolgd.

Het valt nog te bezien of dit erin slaagt om de aandacht te trekken op dezelfde manier als de vrij verkrijgbare shorts beheerd, maar het zal interessant zijn als het internet heeft gediend als de best mogelijke trailer om een ​​franchise te rebooten.

Via deadline