Onze inaugurele TechRadar-fitnessweek is nu mogelijk voorbij, maar hieronder ziet u alles wat we hebben gedeeld over de beste technologie die u zou moeten gebruiken om fit te blijven in 2018 en daarna.

Gedurende de week publiceerden we interviews met Nokia, Polar, Strava, Jaybird en Huawei, evenals een dagelijks dagboek van drie van onze schrijvers, allemaal op verschillende punten in hun fitnessreis..

Scroll naar beneden om te zien wat we hebben gepubliceerd, inclusief nieuwe en bijgewerkte koopgidsen, zodat u de beste beslissing kunt nemen bij het investeren in nieuwe fitnesstechnologie.

Bekijk onze volledige beginnershandleiding voor fitness:

De fitnessweekdagboeken van TechRadar

Denkt u erover om van de bank te stappen om uw eerste work-out te beginnen of bent u net thuisgekomen van een marathon? We hebben drie fitnessdagboeken gepubliceerd van een beginner, een van een tussenpersoon en een andere van een bekende fitnessgeobsedeerde fan.

Ongeacht uw niveau, wij bieden u dekking. We hebben elke dag verschillende sporten en activiteiten aangepakt, waaronder hardlopen, zwemmen, fietsen en intervaltrainingen en gymworkouts met hoge intensiteit.

Een week met de Moov Now: ons fitnessdagboek voor beginners

Onze schrijver reflecteert over hoe de Moov Now optrad tijdens hardlopen, fietsen, zwemmen en meer.

Een week met de Apple Watch 3: het fitnessdagboek van onze verbeteraar

Andrew gebruikt de Apple Watch 3 al een hele week, dus hij was onder de indruk?

Een week met de Garmin Forerunner 935: fitnessdagboek van onze fanaticus

Gareth heeft de Garmin Forerunner 935 gebruikt voor het runnen van kavels, maar hoe werkte het voor andere sporten en activiteiten?

The Big Interviews

We spraken Huawei over zijn succesvolle lijn draagbare producten, waaronder de Watch 2 en Band 2 Pro, maar we leerden ook dat AI ooit op je pols zou kunnen zitten zoals het is in de Mate 10 Pro-smartphone.

Je kunt het volledige interview met Huawei hier lezen

Strava is een van 's werelds populairste sportgeoriënteerde apps voor sociaal netwerken, maar het is niet van plan om zijn eigen wearable uit te geven om zijn gebruikers bij te houden. We namen plaats met CEO van Strava James Quarles om erachter te komen waarom.

Je kunt het volledige interview met Strava hier lezen

Misschien ken je het merk Jaybird niet, maar het bedrijf maakt een hoofdtelefoon speciaal ontworpen voor fitnessfanaten en atleten. Dat is de reden waarom het bedrijf flessen nep-zweet gebruikt om zijn koptelefoons te testen ... goor, maar noodzakelijk.

Je kunt het volledige interview met Jaybird hier lezen

Polar's president Tom Folwer sprak met TechRadar voor Fitness Week en vertelde hoe het bedrijf probeert de manier te verbeteren waarop zijn apps de gegevens presenteren om uw algehele fitnessniveau beter uit te leggen.

Je kunt het volledige interview met Polar hier lezen

We gingen zitten met hoofd van Nokia Digital Health, Rob Le Bras-Brown, om te bespreken hoe Nokia het merk Withings overnam, het belang van slaap en wat het bedrijf van plan is om te doen..

Jij kan lees hier het volledige interview met Nokia

Andere mogelijkheden

(Afbeelding: © AliveCor)

Ceen een smartwatch red je leven?

Heb je de verhalen gehoord van mensen die smartwatches gebruiken en problemen met hun hartslag opmerken? We onderzoeken of een smartwatch je leven kan redden.

4 tips van een personal trainer om u te helpen met fitness-technologie

Wil je een paar tips over het gebruik van je fitnesstracker of smartwatch door een expert? Dit is de plek om naartoe te gaan.

7 manieren om je Apple Watch te gebruiken om fit te worden

Bezit je een Apple Watch of overweeg je er binnenkort een te kopen? Dit zijn onze beste tips, zodat u uw conditie kunt verbeteren.

Een inleiding tot slimme kleding: de juiste kit voor uw behoeften

Denk je dat slimme kleding je kan helpen? We hebben enkele van onze favoriete slimme kledingstukken samengesteld.

Beste lopende gadgets: technologie om u te helpen beter te presteren

Er is meer aan het hardlopen van tech dan smartwatches en fitness trackers. In de gids hierboven bespreken we enkele van onze andere favoriete gadgets.

Beste fietstechnologie: gadgets om op je fiets te gebruiken

Tech kan je helpen om een ​​betere fietser te worden, daarom hebben we deze verzameling gadgets samengesteld die je kunnen helpen wanneer je op je fiets bent.

13 betaalbare hartslagmeters

Ooit al eens willen weten hoe je je beats per minuut kunt bijhouden met een beperkt budget? We hebben een fantastische koopgids voor u.

9 tips om sportfoto's te nemen als een professional

Dit zal je niet noodzakelijkerwijs helpen om dat extra gewicht te verliezen dat je nog hebt van de kerstperiode, maar het zal je helpen de perfecte actiefoto te nemen.

Onze deskundige inkoophandleidingen

We hebben enkele van onze beste gidsen voor fitness-technologie bijgewerkt, dus kijk hieronder naar de gadgets die u nodig hebt om naar de sportschool te gaan of op het platform te gaan voor uw training.

  • Beste fitness-tracker: de top 10 van activiteitenbanden op deze planeet
  • Beste goedkope fitnesstracker: de top 10 betaalbare bands die je kunt kopen
  • Beste smartwatch: de beste keuzes die u in 2018 kunt kopen
  • Beste lopende horloges: de beste gps-metgezellen voor uw workouts
  • Beste budget lopende horloges: iets goedkoper nodig?
  • Beste Garmin-horloge: hoe vindt u de juiste voor u?
  • Beste golf GPS-horloges: polsbandjes om je spel beter te volgen
  • 13 betaalbare hartslagmonitors: volg uw beats per minuut met een beperkt budget
  • De beste fitness-apps die we hebben gebruikt - kom in slechts 20 minuten per dag in vorm