Het is een tijdje geleden dat MacBook-fans iets hadden om enthousiast van te worden, maar alle signalen wijzen naar nieuwe laptops van het merk Apple. Er is zelfs een speciaal evenement in Cupertino en zo.

Wat minder zeker is, is hoe deze nieuwe MacBooks en / of MacBook Pro 2016 eruit zullen zien. Er is eerder met een aanpasbare OLED-balk aan de bovenkant geweest, en nu heeft de balk een naam.

Lees meer: ​​iMac Pro

Het wordt de Magic-werkbalk genoemd, die een verdacht handelsmerk heeft gevonden op basis van een beetje speurwerk. De suggestie is dat Apple erachter zit, ook al staat er een ander dummy bedrijf op de lijst.

De sleutels, het geheim

Het zou zeker logisch zijn, aangezien Apple al "magic" voor veel van zijn uitrusting plaatst, zoals toetsenborden en muizen. Voor een heel ander bedrijf om weg te komen met het nabbing van de "Magic Toolbar" wanneer Apple heeft betoverd, is al het andere onwaarschijnlijk.

Bovendien waren dezelfde advocaten die op de Magic Toolbar-applicatie stonden ook betrokken, dus trek je eigen conclusies.

, we zouden het zeker moeten weten. De Magic Toolbar, als dat de naam is, zou sneltoetsen bevatten die door gebruikers kunnen worden geconfigureerd - u kunt er bijvoorbeeld een instellen om een ​​app te starten of om een ​​herhaalde kopieer- en plakbewerking uit te voeren.

Zoals gewoonlijk, brengen we je al het nieuws op de 27e.

  • Lekken suggereren ook dat er een Surface-pc op komst is