Stel je voor dat je in een luxe resort verblijft, alleen om geen idee te hebben hoe je de gordijnen opent, de juiste tv-kanalen vindt of de thermostaat aanpast.

In plaats van 24/7 een groot aantal conciërges op afroep te bellen, installeert het Wynn-hotel in Las Vegas een Amazon Echo-luidspreker in elk van de 4.748 kamers, zodat gasten hun verblijf kunnen uitbreiden met behulp van de digitale assistent van Echo, Alexa.

"Aangezien we door de jaren heen zijn gegaan, heeft technologie altijd een belangrijke rol gespeeld in onze resorts", zegt Wynn Resorts CEO Steve Wynn, en merkte op dat het Sin City-centrum een ​​van de eerste resorts is die volledige spraakbesturing van zijn suites biedt.

Aspecten van de ruimte, zoals temperatuur, gordijnen, verlichting en entertainment, zijn alleen toegankelijk door met de Echo te praten. Er werd niet vermeld of Alexa ook roomservice kon oproepen, wat een uiterst gemiste kans zou zijn als dat niet het geval was.

Verwacht wordt dat Alexa deze komende zomer volledig operationeel zal zijn in elke Wynn-kamer.

Als je de digitale assistent liever thuis ervaart, kun je een Amazon Echo Dot voor bijna een derde van de prijs ophalen als de Echo op ware grootte - en waarschijnlijk minder dan een procent van de kosten die luxe kamers in Vegas moeten gaan voor.

  • Google Home vs Amazon Echo

De beste Amazon Echo-deals van vandaag

?15 Amazon klantervaringen ☆☆☆☆☆£ 69.99View£ 79.99View£ 79.99View£ 79,99 Weergeven Meer deals weergevenWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen