De hersens achter de emoji die je op je telefoon gebruikt, hebben nieuwe plannen aangekondigd om je in staat te stellen om de richting waarin ze worden geconfronteerd om te wisselen, waarbij de functie mogelijk ooit op 2018 wordt gelanceerd..

Unicode - de officiële autoriteit achter Emoji - heeft zijn bèta voor Emoji 11 onthuld waarop fabrikanten hun updates zullen baseren. Het bevat 130 emoji die mogelijk ergens in het volgende jaar worden binnengebracht.

Nieuwe iconen in de bèta zijn onder meer een kreeft, een feestend gezicht, een das, een piratenvlag en het oneindigheidssymbool. We zullen niet zeker weten welke emoji zich bij de selectie voegt tot maart volgend jaar, wanneer Unicode de officiële line-up onthult.

Krediet: Emojipedia

Het kan ook betekenen dat we ook een emoji verliezen. Droevige stapel poep, OK gezicht en vraagteken zijn allemaal verwijderd uit de bèta en we zullen ook niet weten of ze zijn ingesteld om door te gaan in emoji-vorm tot de maart-aankondiging.

Krediet: Emojipedia

De exacte opstelling voor de nieuwe versie van emoji is nog lang niet officieel, maar het idee van het kunnen omdraaien van bepaalde pictogrammen is interessant en in sommige situaties kunnen mensen ze op een geheel nieuwe manier gebruiken.

  • Dit is de emoji die we allemaal het meest gebruiken, volgens Apple

Hoofdafbeelding tegoed: Emojipedia