Tinder test een nieuw premium niveau met extra functies, waaronder een die gebruikers al lang aanvragen, de mogelijkheid om te zien wie je leuk vindt voordat je ze leuk vindt.

Het is het eeuwenoude dilemma, dat het eerste teken van interesse toont. Wat als je vegen en niet? Stel dat je mensen wegjaagt die van je houden en dan met niets eindigen. Nachtmerrie.

Nu lijkt het erop dat je je uit het probleem kunt betalen. En wie zegt dat romantiek dood is? De premiumlaag wordt Tinder Gold genoemd en omvat alle functies van Tinder Plus, de huidige betaalde versie van Tinder..

Deze functies omvatten Rewind, waarmee je toevallige linkse veegbewegingen Unlimited Likes kunt terughalen, wat vrij vanzelfsprekend is, Boost, waarmee je een lokaal topprofiel wordt voor een half uur, en Passport, waarmee je kunt matchen met mensen buiten jouw omgeving.

Veeg naar rechts

Daarbovenop staat de nieuwe functie Likes You die je, zoals je al geraden, laat zien wie van je houdt. Iedereen die je al leuk vond, verschijnt met een gouden cirkel om hen heen en als je op hun profiel klikt, zit er een gouden hart naast hun naam.

Tinder Gold zal duurder zijn dan Tinder Plus, maar Tinder bevindt zich nog in de testfase waarin het uitzoekt hoeveel mensen zullen betalen, dus we hebben nog geen prijs. Volgens TechCrunch is het een vergelijkbare deal met Tinder Plus dat als je voor een langere periode (zes maanden of een jaar) betaalt, je een kortingsprijs krijgt. Hoewel het betalen voor een jaar van een dating-app behoorlijk cynisch aanvoelt.

Ik vind dat je heel veel zin hebt als een functie, maar het doet ons wel afvragen of het eigenlijk een positief iets is. Het hele punt van Tinder is dat je alleen overeenkomt wanneer iets soortgelijks is.

Weten op voorhand betekent dat je kunt matchen alleen omdat ze je leuk vinden, of erger, niet overeenkomen met iemand die je eerder zou hebben omdat ze je nog niet leuk vonden.

Volgens de verklaring van Tinder: "Tinder Gold zal de komende dagen testen in Argentinië, Australië, Canada en Mexico. We hopen het snel uit te rollen naar al onze gebruikers."

  • Liefde bij het eerste type: maak kennis met de messaging-led dating-app die Tinder aangaat