Je kunt nu het Nest Secure-alarmsysteem beheren met de Google Assistent. Je kunt de status van je alarmsysteem overal bekijken als je een verbonden Google Assistant-apparaat hebt, waaronder Android-telefoons en Android Wear-apparaten..

Dit betekent dat als je het huis in een haast hebt verlaten en bent vergeten je alarm in te stellen, je het systeem kunt inschakelen door een stemcommando te geven aan je smartwatch. U kunt zelfs schakelen tussen de verschillende beveiligingsmodi die u hebt ingesteld op uw Secure.

Aangezien Nest een Google-bedrijf is (oorspronkelijk gekocht door Google, toen een Alphabet-bedrijf en vervolgens weer opgenomen in Google), is het verrassend dat integratie met de Google-assistent zo lang heeft geduurd om bij het apparaat te komen.

  • Beste slimme thermostaat: uw huis verwarmen met behulp van technologie

Enige opstelling vereist

In februari 2018 werkte de Google-assistent zich een weg in de Nest Cam IQ en veranderde deze in feite in een slimme luidspreker. Je krijgt hier niet dezelfde functionaliteit als de Secure de tweerichtings-audio mist die de Cam IQ heeft, maar de functie is nu live als je een Google Assistent-luidspreker en een Nest Secure hebt.

Het is vermeldenswaard dat de Google Assistent-functie niet werkt als je je Nest Secure hebt ingesteld om alleen in te schakelen met een pincode, dus misschien moet je even met je instellingen knoeien om te profiteren van deze nieuwe functie.

Als u zich zorgen maakt over inbrekers die gebruikmaken van de spraakbedieningsfunctie om uw alarm uit te schakelen, is de hoeveelheid stembesturing vrij beperkt, met de deactiveringsfunctie alleen beschikbaar op de momenten direct nadat het alarm is ingesteld.

  • Wilt u uw binnenlandse veiligheid verbeteren? Uitchecken: Beste bewakingscamera: houd uw huis in de gaten vanaf uw smartphone

Via digitale trends