Facebook heeft zijn emoji-reactietool naar opmerkingen gebracht, zodat je nu iemand kunt laten zien hoe jij je voelt over hun opmerking met een simpele veeg van de duim.

Oorspronkelijk stond Facebook je alleen toe om 'Reacties' toe te voegen aan berichten maar in maart bracht het de functie naar Facebook Messenger, en nu kun je kleine blije of woedende gezichten toevoegen aan reacties die mensen ook hebben gepost.

Gezien de toon van de meeste reacties, lijkt het maken van snelle reacties een beetje slecht geadviseerd, dus we zijn geïnteresseerd om te zien welke invloed het heeft op de Facebook-ervaring.

Interessant is dat de manier waarop Facebook de 'Reacties' heeft gekalibreerd, wanneer je de 'Vind ik leuk'-knop ingedrukt houdt en de kleine emoji-bel opduikt, de positieve' Reacties 'verschijnen voor de negatieve, waardoor het instinct mogelijk wordt onderdrukt om lui negatief te reageren.

Wauw!

Er is lang geruzied om een ​​'afkeer'-knop op Facebook te plaatsen, waar het sociale mediaplatform weerstand aan heeft geboden. Bij het gebruik van 'Reacties' in Messenger is er een duim omlaag pictogram, maar Facebook staat erop dat het reageert met 'Nee' op iets, in plaats van een hekel aan het te hebben.

De functie 'Reacties' op de hoofdpagina van Facebook bevat dit pictogram niet, de enige negatieve 'Reacties' die beschikbaar zijn, zijn 'verdrietig en' boos '. Daarentegen zijn de mogelijke positieve pictogrammen die u kunt gebruiken 'like', 'love', 'haha' en 'wow'.

De mogelijkheid om te reageren op opmerkingen krijgt een wereldwijde uitrol, maar de functie is nog niet in alle regio's beschikbaar.

  • Facebook intensiveert de inspanningen om gewelddadige video's te beteugelen

Via