Garmin Pay is nu beschikbaar op de Vivoactive 3, zodat u contactloos kunt betalen terwijl u aan het trainen bent zonder uw kaarten of telefoon.

De service wordt mogelijk gemaakt door een white-label betaalplatform genaamd FitPay waarmee u uw Mastercard of Visa aan de service kunt koppelen en vervolgens NFC binnen het horloge kunt gebruiken om contactloze terminals te betalen.

Of je Garmin Pay op je Vivoactive 3 kunt gebruiken, is een andere vraag - je zult hier de lijst met ondersteunende banken moeten bekijken. Slechts enkele kaarten kunnen het ondersteunen en tot nu toe is het alleen beschikbaar in de VS, Australië en enkele andere landen.

Wanneer de service in het VK wordt gelanceerd, is onduidelijk, maar we hebben Garmin om nieuws over een startdatum gevraagd.

Zweterige betalingen

De Vivoactive 3 heeft een NFC-chip aan de binnenkant waarmee u betalingen kunt doen, net zoals bij Android Pay of Apple Pay. Op dit moment zijn er geen andere Garmin-apparaten die de service ondersteunen.

We kunnen waarschijnlijk toekomstige wearables van het bedrijf verwachten om de technologie te ondersteunen, maar tot nu toe zijn er nog geruchten over nieuwe apparaten van het bedrijf.

De uitrol van deze functie komt snel nadat de Fitbit Ionic smartwatch zijn eigen betaaloplossing heeft geïntroduceerd die op een vergelijkbare manier werkt.

We moeten onze volledige beoordeling van de Vivoactive 3 nog afronden, maar we hebben er positieve gedachten over gehad, dus we raden aan om Vivoactive 3 te bekijken.

  • Fitbit Pay: alles wat u moet weten