Als je op zoek was naar een Surface Book in het VK, maar meer opslagruimte wilde dan het vorige topmodel 512GB, dan is er goed nieuws - een nieuwe 1TB-affaire staat nu in de pre-order bij de Microsoft Store (het model dat werd beschikbaar in de Verenigde Staten aan het begin van het jaar).

Het frisse aanbod biedt een Intel Core i7 CPU, samen met 1TB aan opslagruimte en 16GB aan RAM, plus je krijgt ook de discrete Nvidia GPU.

Hoeveel zal dat je terugbrengen? Zoals je je kunt voorstellen, is het niet goedkoop en het nieuwe high-end model kost £ 2.649. Als je bereid bent zoveel te doen, is het goede nieuws dat Microsoft het in ieder geval gepast heeft gevonden om een ​​beetje freebie te gebruiken - kopers krijgen een gratis leren hoes.

Op dezelfde manier heeft Microsoft ook een Surface Pro 4 met 1 TB aan opslag beschikbaar gemaakt om te reserveren. Nogmaals, dat is met een Core i7-processor en 16GB systeemgeheugen geprijsd op £ 2199. In dit geval is de freebie echter een tegoedbon van £ 45.

Dezelfde opslag, andere freebie

Als u uw machine nu reserveert, moet u uw Surface Pro 4 of Surface Book 1TB binnen iets meer dan twee weken hebben - de verzenddatum voor beide apparaten is ingesteld op 30 juni in de online winkel van Microsoft.

Natuurlijk kijken sommige mensen mogelijk al naar de next-genmodellen zoals de Surface Book 2, maar dan zouden we daar nog even op moeten wachten - het laatste gerucht dat we hoorden was dat het niet zou aankomen tot begin 2017, helaas. En wat betreft wanneer het in Groot-Brittannië zal verschijnen ... we kunnen best de gebruikelijke lange vertraging op dat front inhalen.

Via: Windows Central

  • Bekijk ook onze releasedatum, nieuws en geruchten van Surface Pro 5