The Force Awakens merchandise bonanza

De hype rond Star Wars: The Force Awakens bereikte een koortsveld lang geleden, en nu de film in een paar dagen wereldwijd verschijnt, kunnen we onszelf nauwelijks inhouden.

De marketingmachine was sterk met de nieuwe film en reikt ver, ver voorbij speelgoed, kleding en gadgets die iets met de franchise te maken hebben. We hebben bijna elk product in de zon Star Wars-gedood gezien: een onschuldige reis naar de winkel is nu een avontuur om te ontdekken wat er nog meer is gebrandmerkt voor de lichte of donkere kant.

We hebben enkele van de meest belachelijke Star Wars-merken en -producten verzameld die we in de volgende dia's hebben gezien. Maar omdat ik weet hoe Star Wars gek is, heb ik links toegevoegd om enkele van de producten te kopen.

Als je je eigen waarneming van merch amok gehad hebt, laat het ons weten! Nog beter: plaats een foto als je er een hebt geknipt. En hey, ik ga geen oordeel vellen: er is geen schade aan je favoriete mac n 'kaas op zoek naar een deel van de intergalactische taart.

  • Welkom bij de duistere kant van technologie
Vorige pagina 1 van 14 Volgende Vorige pagina 1 van 14 Volgende

Disposable waterflessen

Ik ben afgelopen weekend rondgewandeld in Home Depot, toen me iets opviel: torens van wegwerpflessen verpakt in plastic verpakkingen versierd met C-3PO, R2-D2 en BB-8. De verpakking was schattig, maar ik kon het niet laten om te denken hoe misplaatst het voelde in een gruizige thuisverbeteringswinkel. Ik stelde me een aantal geharde aannemers voor die beladen waren met hout en schreeuwden: "Hé, Don, pak een geval van water! Ja, degene met de robots erop!"

Volvic heeft het H2O-containment met Star Wars-thema naar een geheel nieuw niveau gebracht. Het bedrijf heeft een assortiment 'collectible' mineraalwaterflessen in vijf karakterontwerpen: een Stormtrooper, Chewbacca, Darth Vader, Boba Fett en C-3PO. Die in het VK hebben de sippers misschien gezien in een van de meer dan 2000 winkels waar ze beschikbaar waren. Heb je ze allemaal verzameld??

Vorige Pagina 2 van 14 Volgende Vorige Pagina 2 van 14 Volgende

Hondenspeelgoed

Zelfs Rover moet pronken met zijn Star Wars-fandom. Bijdrager van Techradar Farrha Khan snauwde deze foto van gevuld speelgoed van de Star Wars-hond bij Petco. Hoewel het misschien een beetje traumatiserend is om Yoda te zien scheuren, kijkend naar Darth krijgt wat hem overkomt in de kaken van je pooch klinkt oh zo bevredigend.

  • Vind Star Wars-speelgoed voor huisdieren
Vorige Pagina 3 van 14 Volgende Vorige Pagina 3 van 14 Volgende

Koffiemelk

Als een kleine Chewie in je koffie? Of een dram van R2? Nestlé Coffee Mate heeft een hele reeks Star Wars-achtige creamers ontworpen om een ​​galactische kick in je kopje Joe te zetten. Je kunt de smaak van Chewbacca (gekruide latte), een zacht slokje van C-3PO (hazelnoot), een heldere bounsing van R2-D2 (Franse vanille), een charmant brouwsel van Boba Fett (Italiaanse zoete room) toevoegen, of, laten verwennen je donkere kant met Darth Vader (espresso-chocolade).

  • Houd Target voor Star Wars-benodigdheden voor koffiecreamer in de gaten
Vorige Pagina 4 van 14 Volgende Vorige Pagina 4 van 14 Volgende

Ontbijtgranen, soep en meer

Bijna elke grote filmfranchise heeft een merkrubriek in de dingen die we in onze mond stoppen, maar het voelt als Star Wars: The Force Awakens heeft de eetbeuken overgenomen. Van soep en ontbijtgranen tot mac n 'kaas en ijs, je kunt letterlijk je weg door de melkweg eten. Ik wed dat het heerlijk smaakt.

Vorige pagina 5 van 14 Volgende Vorige pagina 5 van 14 Volgende (Credit: ThinkGeek)

Keukengerei

Je hebt items nodig om te koken en al dat Star Wars-eten te eten, toch? Natuurlijk kun je uit Star Wars-kommen en off-Star Wars-borden eten en alles wegspoelen met een drankje uit een Star Wars-beker. Maar dat is het voor de hand liggende ding: wat dacht je van een X-wing messenblok, een pratende lightsaber pizzasnijder en een Death Star thee-ei?

Mijn persoonlijke favoriet is een R2-D2 maatbekertje en lepelset. R2 demonteert in vier maatbekers, terwijl zijn armen en benen maatlepels worden. Hij piept ook als je oven is voorverwarmd en is gewoon schattig.

Dit is alleen het oppervlak van de Star Wars-keukencatalogus. Je kunt nog dieper duiken om snijplanken, borrelglazen en meer Death Star-spatels te vinden dan je ooit zou kunnen gebruiken tijdens je leven.

  • Zoek de R2-D2 maatbekers, X-wing messenblok, lichtzaag pizzasnijder en thee-ei op Amazon
Vorige pagina 6 van 14 Volgende Vorige pagina 6 van 14 Volgende

Death Star wafelijzer

ThinkGeek, de leverancier van veel van deze fijne Star Wars-producten, is helaas uit de Death Star-wafelmachine verkocht. Benodigdheden worden pas in februari 2016 aangevuld, lang nadat de film is uitgebracht, maar misschien op tijd voor je vierde of vijfde bezichtiging.

Je hebt misschien geluk op Amazon, dus ik raad je aan hierheen te gaan voordat je echt aan de Duistere kant komt omdat je er geen kunt vinden.

Het product levert precies datgene wat het belooft, en je zult het in elk geval zeker hebben om voor Episode VIII te gaan.

Vorige Pagina 7 van 14 Volgende Vorige Pagina 7 van 14 Volgende

Darth Vader en R2-D2 douchekoppen

Ik kan duizend dingen bedenken die meer ontspannend zijn dan douchen onder Darth Vader, maar dan voor elk van hen. Gelukkig, als je geen zin hebt om te schrobben onder Vader, is er ook een R2-D2 douchekop beschikbaar op Amazon. Maar dat kan je jeugd ook verpesten.

  • Kies de douchekoppen R2-D2 en Darth Vader, of haal er een van elk bij
Vorige Pagina 8 van 14 Volgende Vorige Pagina 8 van 14 Volgende

Millennium Falcon-bed

Kinderen van tegenwoordig zijn veel handiger dan ooit, en dit Millennium Falcon-bed van Pottery Barn is ongeveer net zo hip als het komt. Het is volledig uitgedost om op het schip van Han te lijken, en zou kleine Timmy of Sally uren plezier moeten bieden (zonder slaap). Goed, ik geef het toe: als Pottery Barn het een paar meter groter zou maken, zou ik helemaal over dit bed zijn.

  • Bekijk het in Pottery Barn
Vorige Pagina 9 van 14 Volgende Vorige Pagina 9 van 14 Volgende

R2-D2 koffer

Als je een Star Wars-fan bent en het je niet kan schelen wie het weet, is dit de koffer voor jou. Je zult zeker de baas worden als je door de luchthaven rent met R2 achter je aan. Ik kan me niet voorstellen dat het wordt uitgebroken voor zakenreizen, maar als je op weg bent naar Disneyland of een andere gezinsvakantie, zou deze koffer er precies in passen.

  • K-mart draagt ​​deze roller
Vorige pagina 10 van 14 Volgende Vorige pagina 10 van 14 Volgende

CoverGirl-make-up

Wat hebben de make-up van Star Wars en CoverGirl met elkaar te maken? Niets. Heeft een hele Star Wars: The Force Awakens CoverGirl-verzameling toch plaatsgevonden? Natuurlijk deed het dat. Stephen Colbert bombardeerde de make-upmashup perfect op The Late Show, die je hieronder kunt bekijken. In de onsterfelijke woorden van de Jedi: "moge de gedwongen marketingintegratie bij je zijn."

Vorige pagina 11 van 14 Volgende Vorige pagina 11 van 14 Volgende

Star Wars comfortabele worpen

Lekker rondhangen in je huis in gewone kleding is super saai, dus pak een van deze "comfortabele worpen" voor maximaal comfort en maximale zelf-Star Wars-ificatie. De worpen zullen ... je transformeren in een Storm Trooper, Darth Vader en Chewbacca. Ik kan niet zeggen dat dit het meest sexy item in het universum is, maar je zult tenminste warm zijn.

  • Word jij Darth Vader, een Storm Trooper of Chewbacca? Amazon heeft ze allemaal
Vorige pagina 12 van 14 Volgende Vorige pagina 12 van 14 Volgende

Broodrooster van Darth Vader

Waarschijnlijk vond Darth Vader zijn toast zo zwart als zijn ziel, maar je kunt zelf bepalen hoe knapperig je brood is met deze broodrooster. Afgezien van het lijken op de donkere heer, brandt het ook het Star Wars-logo op je brood (of bevroren wafel of hamburgerbroodje). Er is nog tijd vóór Kerstmis om dit te schenken aan de Star Wars-noot in je leven.

  • Darth Vader-broodrooster op Amazon
Vorige pagina 13 van 14 Volgende Vorige pagina 13 van 14 Volgende (Tegoed: @ UbiJustin / Twitter)

sinaasappels

Deze met sinaasappels verpakte sinaasappels zijn zo belachelijk, ze verdienen hun eigen dia. Ik denk dat vitamine C belangrijk is voor zowel rebellen als imperialen, maar om het lef te hebben om te merken dat iets met Star Wars te maken heeft, spreekt de kracht van de Disney-marketingmachine. De Sphero BB-8 droid op de verpakking heeft op zijn minst de juiste vorm, maar dit is een exemplaar van Force Awakens-marketing veel te ver gegaan.

Vorige pagina 14 van 14 Volgende Vorige pagina 14 van 14 Volgende
Aandelen