Apple's iPhone 7 kocht een nieuwe functie in de vorm van waterdicht maken, maar dat was niet alles. Het ontwerp bleef grotendeels hetzelfde als de vorige generatie, eronder waren veel nieuwe upgrades. Van een iets langere levensduur van de batterij tot snellere verwerking en zelfs een betere camera - er zijn genoeg redenen om voor de iPhone 7 te kiezen.

Als je er al een hebt of overweegt om een ​​telefoon te pakken, dan is de informatie die je moet weten dat voor de iPhone 7 de SIM-kaartsleuf in een nano simkaart. En naast meer informatie hieronder, vertellen we je ook hoe je de beste SIM-only deal voor je iPhone 7 kunt krijgen.

Wat is een nano-simkaart?

De SIM-kaart vormt de kern van elke telefoon en is sinds de smartphone een belangrijk onderdeel van onze realiteit geworden. Het is echter subtiel veranderd en is in de loop der jaren kleiner geworden. Vanaf standaard SIM is het afgeslankt tot mini-SIM, vervolgens tot micro-SIM en is nu in het nano-SIM-formaat voor de meeste nieuwe telefoons - inclusief de iPhone 7.

Hoe krijg ik een nano-simkaart?

Je kunt een nano-simkaart voor je iPhone 7 bij je netwerkprovider pakken, in een winkel of via de telefoon en post. In beide gevallen is het gratis en wordt het snel uitgegeven, wat betekent dat er niet veel is om u tegen te houden als u naar SIMO gaat.

Het bepalen van uw netwerk hoeft niet te worden beperkt door de SIM, ook als u een ontgrendeld handset heeft, wat betekent dat u de beste deal voor u kunt kiezen. Bekijk onze gids voor de beste SIM-only deals hier om de ideale voor u te vinden.

Hoe bewaar ik mijn oude nummer?

Als u de sprong naar een nieuw netwerk wilt maken, kunt u dat doen terwijl u aan uw oude nummer hangt om vervelende updates voor al uw contacten te voorkomen. Het enige dat u nodig hebt, is de altijd nuttige PAC-code.

Dit kun je via de telefoon van je huidige netwerk halen. Als u dan een nieuwe SIM hebt, belt u het nieuwe netwerk en deelt u die PAC-code uit. Ze zouden je binnen 24 uur op je oude nummer moeten laten werken, zodat je verder kunt gaan waar je was gebleven, alleen met een frisse nieuwe telefoon en netwerk deal.

  • Krijg de beste prijs op de sim-free iPhone 7
  • Bekijk alle beste iPhone 7-deals op contract

De beste SIM-kaart van tegenwoordig is alleen in het VK

?ContractaanbiedingenSim FreeEditor's Pick12 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 20 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten100GB dataViewat Exclusief ThreeTechRadar1 maandAlleen SIMGratis van te voren £ 9 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten4GB dataViewat ID MobileFantastic-waarde12 maandenAlleen SIMGratis van te voren £ 10 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten6GB dataViewat Vodafone LtdBest EE SIMO12 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 20 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten25GB dataViewat EE Mobile12 maandenAlleen SIM (Triple SIM)Gratis van te voren £ 6 / mndOnbeperkt minsOnbeperkt teksten1GB dataViewat SkyWe controleren dagelijks meer dan 130 miljoen producten voor de beste prijzen. Alle aanbiedingen bekijken