Te zien op het MWC 2014 van deze week in Barcelona, ​​is de 'ultraslanke' 6-inch Grand Memo II LTE-handset, een opvolger van het originele apparaat dat op het evenement is gelanceerd in 2013.

De telefoon heeft een nieuwe versie van de MiFavor-gebruikersinterface die hij gebruikt om over Android te schilderen, waarbij KitKat de smaak van de dag is. Het wordt ook geleverd met een Snapdragon 400-processor, 2 GB RAM en 16 GB opslag.

Er is LTE nous, evenals een 13 MP camera aan de achterzijde en een front met 5 MP aan de voorzijde.

Het 6-inch HD-scherm wordt geleverd in een frame van 7,2 mm, ondersteund door een 3200 mAh-batterij waarvan ZTE denkt dat deze je 16 uur lang moet spelen als je HD-video afspeelt.

De Grand Memo II zou China in april moeten treffen voordat hij op weg gaat naar Europa, Noord-Amerika en Azië-Pacific. Nog geen woord over prijzen.

Fox aan dek

Ook aan dek voor een MWC-lancering is de nieuwste handset van het bedrijf die het opensource Firefox OS van Mozilla gebruikt. ZTE heeft vorig jaar de Firefox-open Open gelanceerd.

De Open C zal zijn boog draaien op v1.3 van de software en zal waarschijnlijk een andere budgetinspanning zijn van het bedrijf, gericht op opkomende markten.

  • De Galaxy S5 is hoogstwaarschijnlijk te zien op MWC. Dit is wat we willen zien ...