Yubico heeft een nieuwe lijn YubiKey-beveiligingssleutels gelanceerd, ontworpen om uw accounts en apparaten te beveiligen zonder wachtwoorden.

Zwakke en gestolen logins vormen een serieus probleem; met de groei van cloud computing en de toegenomen afhankelijkheid van online services bent u slechts één succesvolle phishingaanval of gegevensschending weg van rampen. Daarom ondersteunen steeds meer hardwarefabrikanten, softwareontwikkelaars (inclusief die van alle grote webbrowsers) en online serviceproviders inloggen met hardwaresleutels.

Eén sleutel, veel sloten

De YubiKey 5-serie is compatibel met computers en mobiele apparaten en biedt drie manieren om uw accounts te beveiligen:

  • Single-factor authenticatie, die uw accountwachtwoorden vervangt.
  • Twee-factor-authenticatie, die wachtwoorden aanvult.
  • Sterke multi-factor authenticatie, die gebruikmaakt van een hardware authenticator samen met user touch en een pincode.

"Innovatie is de kern van alles wat we doen, vanaf de lancering van de oorspronkelijke YubiKey 10 jaar geleden, tot het concept van één authenticatie-apparaat voor meerdere diensten, en vandaag terwijl we versnellen naar het wachtwoordloze tijdperk", zegt Stina Ehrensvard, CEO en oprichter van Yubico.

"De YubiKey 5-serie kan veilig inloggen met een factor, twee factoren of meerdere factoren leveren, en ondersteunt veel verschillende gebruikscasussen op verschillende platforms voor verschillende verticals met verschillende verificatiescenario's."

  • Beveilig uw accounts met de beste gratis wachtwoordbeheerders