Geruchten dat Full House terugkeert als een Netflix-spin-off leek bijna te raar om waar te zijn, maar het gebeurt echt, een van de sterren van de show heeft bevestigd.

John Stamos onthulde het nieuws over Jimmy Kimmel Live, waarin hij zijn opwinding over Fuller House beschreef (ja, dat is echt de naam).

"We werken hier al vele, vele jaren aan", zei hij.

Stamos onthulde dat Fuller House zal beginnen met een speciale actie van een uur die zal leiden naar de Netflix-serie, die hij omschreef als een spin-off.

"Het begint een beetje als een reünie en begint dan als een spin-off," zei hij.

Geheugen trip

Het verhaal is griezelig vergelijkbaar met het origineel: een volwassen en pas weduwe DJ, nog steeds gespeeld door Candace Cameron-Bure, zoekt hulp van een vriend en een broer of zus in het opvoeden van haar drie kinderen. Dus ze gaan allemaal samen naar een huis in San Francisco (natuurlijk).

Het is nu ook bevestigd dat veel van de originele cast, inclusief Stamos en Cameron-Bure, evenals Bob Saget, Andrea Barber en anderen, evenals de originele makers en producers van de show, terugkeren voor de Netflix-versie.

Gelukkig stelde Kimmel de vraag over ieders gedachten: komen de Olsen-tweeling ook terug? Het lijkt niet waarschijnlijk, maar onze vingers zijn tenminste gekruist.

  • TechRadar heeft alle tv-beoordelingen

Via digitale trends