Het toetsenbord met beperkte oplage, waarvan er aanvankelijk slechts 2000 werden gemaakt, maakt een terugkeer naar waar je een van de felbegeerde toetsenborden de komende twee weken kunt ondersteunen.

Het toetsenbord werd voor het eerst door crowdfunding gefinancierd op een website met toetsenbordenthousiastie, waar het al snel een van de populairste projecten van de site werd en een van de meest vereerde borden van de keyboardcommunity.

De populariteit van het toetsenbord komt voort uit de bouwkwaliteit, aanpasbaarheid en compacte vormfactor. Het toetsenbord heeft een stevige aluminium behuizing, duurzame toetsen en mechanische schakelaars die zijn bevestigd aan een PCB die volledig kan worden aangepast.

Dat betekent dat u de meegeleverde software kunt gebruiken om de lay-out van het toetsenbord te veranderen in wat u maar wilt. U kunt elke willekeurige combinatie van toetsen instellen voor het afhandelen van taken, zoals het wijzigen van het volume van uw computer, of zelfs opnieuw toewijzen van toetsen als u bijvoorbeeld een sterk ontwerp hebt voor uw Shift-toets om te plaatsen waar uw Alt-toets normaal is. Weirdo.

  Whitefox is geëvolueerd

  Deze versie van het toetsenbord is een beetje anders dan de Whitefox die oorspronkelijk op Kickstarter is uitgebracht. Om te beginnen is het toetsenbord nu voorzien van de 'Halo'-schakelaars, die door de mensen van Input Club zijn ontworpen om te passen bij het gevoel van' Topre'-switches, de gruwelijk dure schakelaars die door de toetsenbordcommunity als de beste worden beschouwd..

  Er zijn twee typen Halo-schakelaars beschikbaar, 'True' en 'Clear', waarbij de 'Clear'-schakelaars iets stijver zijn voor zwaardere typisten.

  Helaas is de nieuwere versie van de Whitefox in één opzicht een stap achteruit. Het toetsenbord bevat helaas niet langer meerdere lay-outs voor verschillende regio's, wat betekent dat iedereen een lay-out moet gebruiken die vergelijkbaar is met Amerikaanse toetsenborden in plaats van Britse of Europese (ook bekend als 'ISO') boards.

  De enige keuze die je kunt maken is kleur, met de onlangs aangekondigde 'Nightfox' die een donkerder alternatief biedt voor het heldere witte en blauwe kleurenschema van het standaardbord.

  Deze beslissing is vermoedelijk genomen om de kosten van het toetsenbord laag te houden. Ja, terwijl een volledig gemonteerd toetsenbord je maar liefst $ 169 kost, is dat eigenlijk een stuk goedkoper dan de prijs van $ 200 + van het originele toetsenbord.

  Dus ja, het is bijna zeker het duurste toetsenbord dat je ooit zult kopen, maar dat weerhoudt het er niet van dat het een ongelooflijk cool stuk is dat langer zal blijven dan elke pc die je koopt.

  Als je de eerste keer hebt gemist dat je de Whitefox hebt gemist, dan heb je twee weken om de .

  • Wil je een beter betaalbaar bord? Bekijk onze gids voor de beste keyboards die er zijn