BIJWERKEN: Een tweede teaser is gearriveerd, die een beetje meer een blik werpt op de komende serie, Altered Carbon, die op 2 februari 2018 op Netflix zal arriveren. De nieuwe teaser is toegevoegd onder de oorspronkelijke 'date announcement' teaser.

Gebaseerd op de geliefde science fiction-roman van Richard K. Morgan, vertelt Altered Carbon over een toekomst waarin menselijk bewustzijn kan worden overgedragen tussen lichamen, waardoor de dood op de lange termijn overbodig wordt.

De Netflix-serie, van schrijver / producent Laeta Kalogridis (Terminator Genisys, Shutter Island) en regisseur Miguel Sapochnik (vooral bekend door het leiden van de 'Battle of the Bastards' aflevering van Game of Thrones) speelt Joel Kinnaman (Netflix's eigen House of Cards, The Killing).

Hij speelt Takeshi Kovacs, het laatst overgebleven lid van een elite squadron van soldaten die alleen wordt gedood om eeuwen later wakker te worden in het lichaam van een onteerde politieagent. Nu moet hij uitvinden wie hem dit heeft aangedaan en waarom.

Eén blik op de onderstaande trailer en het is duidelijk dat Altered Carbon een dure onderneming is voor Netflix. Met zijn Blade Runner-achtige beelden en enorme reikwijdte, kunnen we niet wachten om de hele serie te bombarderen wanneer deze op 2 februari 2018 aankomt..

  • Beste shows op Netflix UK
  • Beste shows op Netflix AU