We wisten altijd al dat de HomePod ontworpen zou zijn om bijzonder goed te spelen met andere apparaten van Apple, en sommigen die ronddobberen in de iOS 11 bètacode door iHelp BR bevestigen het: je hebt inderdaad een iOS-apparaat nodig om te koppelen met Apple's smart luidspreker tijdens de eerste installatie.

Pech voor diegenen van jullie die hoopten om gewoon een MacBook of een Apple TV te gebruiken voor de eerste installatie - hoewel de HomePod vrijwel zeker prima werkt met deze apparaten nadat deze voor de eerste keer is geconfigureerd.

Lees meer: ​​iDevices Schakelen Smart-plug voor wifi

Dat gezegd hebbende, dit is bètacode, dus Apple kan later de vereisten wijzigen. De eerste configuratie lijkt op die van AirPods, die een iPhone, een iPad of een iPod Touch nodig hebben om aan de slag te kunnen als je ze eenmaal uit de doos hebt gehaald..

Home sweet HomePod

Het lijkt erop dat authenticatie met twee factoren en toestemming van iCloud-sleutelhanger nodig zijn om de HomePod-installatie te voltooien, gebaseerd op de iOS 11-code, en als dat eenmaal is gebeurd, wordt de luidspreker gesynchroniseerd met iCloud en uw Apple Music-account. Blijkbaar worden firmware-updates ook via iOS afgehandeld.

Ten slotte suggereert de code ook dat je de instellingen over meerdere HomePods kunt updaten en wijzigen, als je genoeg bent van een Apple-fan en -liefhebber om in meer dan één van hen te investeren.

Apple heeft de belangrijkste functies van de HomePod, die in december van start gaat, gestimuleerd en laat je je deuntjes door het huis laten gaan en ook met Siri chatten - maar het heeft niet veel gezegd over de fijnere details van het apparaat, vandaar allemaal de code graven. Het kost je $ 349 in de VS, met internationale prijzen die nog moeten worden bevestigd.

  • Apple HomePod is geen Amazon Echo-rivaal - het is een Sonos-moordenaar

Via AppleInsider