De volgende slag van Samsung lijkt waarschijnlijk de lancering van de ooit in augustus of september of daaromtrent te zijn, en we hebben net vernomen hoeveel de supergrote phablet waarschijnlijk de enthousiaste gokkers zal kosten om het op te halen ... en het is veel.

dat Samsung een prijskaartje van € 999 aan de telefoon slaat, wat op basis van onze snelle berekeningen uitwerkt op £ 875, US $ 1,120 en AU $ 1,475. We zien echter zelden conversies via gewone valuta op handsets, en Evan Blass van VentureBeat zegt dat de Note 8 voor ongeveer US $ 925 in de VS zal worden verkocht..

Blass heeft van nauwkeurige telefoonlekken, dus we zouden verwachten dat zijn voorspellingen als het ware mooi op het geld zouden zijn. Die € 999 zou van de Galaxy Note 8 de duurste smartphone maken die Samsung ooit heeft uitgegeven, en dit betekent dat alleen degenen met diepe zakken in staat zullen zijn om er een te betalen.

Aandacht voor details

Terwijl het cijfer van € 999 de lat hoger legt voor dure telefoons, verwachtten we altijd dat de Note 8 een aanzienlijk bedrag aan contanten zou kosten op basis van eerdere modellen - vorig jaar was het te koop bij $ 850 / £ 749 / AU $ 1.349 immers, .

Het VentureBeat-rapport vermeldt ook het 6,3-inch AMOLED-scherm met een beeldverhouding van 18,5: 9, 6 GB RAM en een camera met twee 12-megapixel lenzen. De S Pen-stylus wordt opnieuw opgenomen om de Note 8 te onderscheiden van de 6,2-inch die eerder dit jaar werd gelanceerd.

Volgens de bronnen van Blass heeft de Note 8 een vingerafdruksensor rond de achterkant van het apparaat, zoals de S8-telefoons, en zal bij de lancering beschikbaar zijn in zwart, blauw en goud. Niets hiervan is voor de volle 100% bevestigd, maar het komt er bijna zeker van te zijn.