Zeg wat je wilt over de Apple Watch, niemand kan het bekritiseren als het gaat om maatwerk.

Het laatste goede nieuws is dat Apple Stores wordt gevuld met verschillende riemen en accessoires om je het uiterlijk van Cupertino's draagbaar te laten combineren en matchen wanneer het in de uitverkoop gaat..

Apple heeft beloofd dat eigenaars van de smartwatch miljoenen verschillende stijlen kunnen maken door aanpasbare wijzerplaten en verwisselbare banden te combineren.

Bronnen hebben contact opgenomen met 9to5mac om te bevestigen dat de afzonderlijke riemen naast de Apple Watch te koop zullen zijn op de dag dat deze te koop wordt aangeboden.

Grootte doet er toe

De Apple Watch komt in twee verschillende maten, 38 mm en 42 mm, en het lijkt erop dat sommige riemen exclusief zijn voor elke maat.

Samen met de standaard Apple Watch en de Apple Watch Sport wordt ook de gouden Apple Watch Edition uitgebracht. Aangezien de prijzen voor de gouden Apple Watch-editie naar verwachting uiteenlopen van $ 4000 (ongeveer £ 2500, AU $ 4,575) tot $ 5000 (ongeveer £ 3,125, AU $ 5,725), wil Apple duidelijk dat het een premium en exclusieve aankoop is..

Daarom wordt gedacht dat sommige riemen voor de 18-karaats gouden versie exclusief voor het model zijn en alleen beschikbaar zijn voor de meest loyale en rijke klanten van Apple..

Wat niet is onthuld, is hoeveel de afzonderlijke Apple Watch-riemen zullen verkopen of dat er nog meer ontwerpen zullen zijn dan die op de website van Apple worden getoond.

  • Alle 34 Apple Watch-ontwerpen: elke band, hoes en gezicht tot nu toe