Het instellen van je eigen streams op YouTube of Twitch kan ingewikkeld zijn, dus Youcast is er om het hele proces een stuk eenvoudiger te maken.

Youcast bevat een reeks pre-sets voor live shows, gameplay en screen capturing, zodat gebruikers aan de slag kunnen in de wereld van streaming zonder zich zorgen te hoeven maken over gecompliceerde instellingen.

Of je nu streaming-games, instructievideo's over beauty of je nieuwe stand-up-routine bent, je kunt Youcast gebruiken om je uitzendingen interessanter te maken dan de rest van de competitie.

Past je slaapkamer niet bij jouw stream? Je kunt de achtergrond van je slag ook gemakkelijk vervangen zonder verbijsterende groen schermtechnologie te gebruiken.

Het maakt gebruik van Intel RealSense-technologie om dit te doen en betekent dat je overal waar je bent achtergronden voor je video's kunt instellen. Je kunt zelfs je eigen aanpassen voor een gepersonaliseerde stream.

Als je een uitvoerend artiest bent, is er een sjabloon met de naam Live Cast waarmee je van tevoren nummers, foto's en video's kunt instellen.

Voor gamers kun je de Game Cast-sjabloon gebruiken, waarmee je een picture-in-picture-weergave kunt instellen zodat je publiek alles in de game net zo goed kan zien als jij.

Bovendien is er scherm cast die je computers laat zien als bureaublad in de stream voor diegenen die tutorials, interviews, workshops, webinars en andere soorten presentaties willen opzetten.

Youcast geeft je ook real-time effecten zodat je je streams er anders kunt uit laten zien dan elke generieke stream.

Als je een stream in Sepia-toon wilt doen, kun je of je kunt zelfs een Picture-in-Picture-effect doen om je publiek nog meer te laten kijken.

Het instellen op YouTube en Twitch gaat veel gemakkelijker met Youcast en als je op zoek bent naar iets dat je helpt om je te onderscheiden van de massa, dan is dit de software om het te doen.

Je kunt Youcast vandaag vanaf hier downloaden.