Google IO 2015 bracht de aankondiging van Jump met zich mee, een nieuwe manier om virtual reality te ervaren. Door samen te werken met GoPro kunnen kijkers "dromen" naar droomlocaties en vergezichten, die worden vastgelegd met een 360-graden videosysteem en rondkijken met de bewegingssensoren van uw apparaat..

Het bekijken van deze video's zal net zo eenvoudig zijn als een van Google's super betaalbare en eenvoudige virtual reality-headsets, Cardboard en een telefoon uitgerust met de YouTube-app. Waarschijnlijk zullen er in de nabije toekomst heel wat video's verschijnen, maar Google en GoPro werken samen om gebruikers nu een klein voorproefje te geven.

Er zijn een paar manieren om te bekijken. U kunt de browser bekijken en de camerabeweging bedienen door te klikken en te slepen met de muis of door de WASD-spelbesturingsmethode te gebruiken.

Op een Android-apparaat? Je bent in voor een speciale traktatie. Open de YouTube-app en je kunt met je telefoon rondlopen voor een meer realistische en interactieve ervaring.

  • Bekijk alles wat er is gebeurd op Google IO 2015