Misschien wil je de iPhone 7 van tevoren al vooraf reserveren, omdat een nieuw rapport beweert dat de lancering van de iPhone kan worden belemmerd door een tekort aan aanbod.

Apple ondergaat naar verluidt een tekort aan materialen na een reeks defecte componenten, een bron uit de industrie vertelde Nikkei Asian Review in Japan.

De bron voegt eraan toe dat als Apple vasthoudt aan het typische val-openingsvenster, de aanvankelijke vraag naar de nieuwste iPhone mogelijk onvervuld blijft.

Naast een tekort aan componenten kan de daling van de vraag naar iPhones in het algemeen hebben geleid tot lagere opbrengsten van Apple's leveranciers, 9to5Mac wijst erop.

Geen paniek

Dit is niet de eerste keer dat een iPhone wordt geconfronteerd met startproblemen.

De iPhone 4 raakte een productiestunt voordat deze werd uitgebracht, en een gebrek aan benodigdheden had ook gevolgen voor de iPhone 5.

Beide apparaten eindigden met lichte hapklachten en vervulden voorbestellingen op dag één, maar kwamen gelukkig nooit in de buurt van "Nintendo Wii in 2006" -niveaus van schaarste / chaos. Dus, tenzij je de allereerste early adopters bent, moet je je waarschijnlijk niet druk maken over de vraag of je een glanzende nieuwe iPhone op tijd voor deze vakantie zult hebben.

  • Alles wat we weten over iOS 10