Met de Samsung Galaxy Note 5 in de verkoop op de Amerikaanse vrijdag, is het alleen maar passend dat we al geruchten horen over de volgende versie van de 5,7-inch telefoon.

Word komt van tipsters dat de Samsung Galaxy Note 5 Active in november op AT & T zal aankomen. Het is naar verluidt een waterdicht apparaat met een IP68-classificatie, maar nog beter dan dat is de voeding.

Volgens de bronnen van PhoneArena zal de Note 5 Active een maar liefst 4.100 mAh batterij in zijn frame meenemen. Dat is ver boven de indrukwekkende 3000-liter juicer van de Note 5 en vrijwel elke andere telefoon in het veld (de Huawei Ascend Mate 2 heeft een 4,050 mAh-batterij).

De Galaxy S6 Active zag een flinke sprong in de batterij over de Galaxy S6, dus het is niet buiten bereik voor de Note 5 Active om een ​​soortgelijke spec boost te zien.

Natuurlijk is het idee met een actieve telefoon duurzaamheid, dus hoewel we de ontwerpverbeteringen van de Note 5 op de Note 4 hebben toegejuicht, zullen we waarschijnlijk wat ruwere randen zien als de Note 5 Active tot wasdom komt.