Jeuk voor een gevoel van de Force? Je hoeft niet lang te wachten, omdat Sphero aan het einde van de maand zijn Force Band-randapparaat vrijgeeft voor je op afstand bestuurbare BB-8..

The Force Band, waarmee je Sphero's schattige, rollbare BB-8 droid kunt bedienen met handgebaren zoals een goedgetrainde Jedi, slaat winkels op 30 september.

Lees meer: ​​Sphero R2-Q5

Hoewel het originele ontwerp van de Force-band meer aan de ongerepte kant was, is het eindproduct zwaarder gedragen en ruig. Een variant van het BB-8-speeltje wordt ook aangeboden als onderdeel van een speciale editie-bundel met de Force Band, waarbij de droid er meer vervuild uitziet zoals we zagen in The Force Awakens.

De bundel is de enige manier om de BB-8 wereldberoemde BB-8 te bemachtigen, maar gelukkig kan de Force Band apart worden gekocht. Dit is een slimme zet, omdat de Force Band ook werkt op het originele telefoongestuurde BB-8-speelgoed dat vorig jaar is uitgebracht, evenals Sphero's Ollie- en SPRK + -robots.

Er werden ook updates onthuld voor Sphero's BB-8 smartphone-app, die spellen bevat die compatibel zijn met de Force Band en een speciale Force Awareness-modus - die een aantekening maakt van Pokémon Go en waarmee je oude Jedi-holocrons kunt verzamelen door interactie met je omgeving.

De Special Edition-bundel van de Force Band en gevechts gedragen BB-8 droid voert je $ 199,99 / € 219,99 / £ 179,99 / AU $ 349,99 uit, terwijl de individuele Force Band voor $ 79,99 / € 89,99 / £ 69,99 / AU $ 139,99 verkoopt.

In het Verenigd Koninkrijk kun je het vinden via Disney, Amazon, Argos, Tesco en Apple, terwijl als je in Nieuw-Zeeland woont, je het via Apple, Noel Leeming, JB HI-FI, Harvey Norman, MightyApe, Yoobee en EB Games. Degenen in Australië kunnen een Force Band oppikken van Apple, JB Hi-FI, Harvey Norman en EB Games.

Oké, nu we met de Force een droid kunnen besturen en onze eigen Millennium Falcon kunnen besturen, is het slechts een kwestie van tijd voordat we onze eigen snelheidsvluchten krijgen, toch? Laat een fan dromen!

  • De 10 beste Star Wars-games aller tijden